Van megoldás hogy a szülő változzon 50 felett?
Édesapám gyakran elhanyagolja a szappan használatát kézmosáskor (pl wc után) és csak egy gyors vízérintéssel “most kezet”.
Állandóan piszkálja az orrát a hüvelykujjával de a fülét is vakarja a kisujjával és utána hozzányúl bármihez(étel, tányér, evőeszköz stb...)
Tudja hogy ez zavaró másoknak de úgy tesz mintha nem látná hogy ez zavar másokat. Gondolom így kényelmesebb neki. Ma például nagyon szivesen ebédeltem volna ha nem látom hogy orrvakarás után az ételhez nyúl. Ha megemlítem neki hogy ez nem higénikus megsértődik és megharagszik, egy rövid időre figyel rá, de 2 nap és minden megy tovább. Testvéreméknek 1 éves a kislánya és bizony a játékaihoz vagy magához a gyerekhez is hozzá ér. Sajnos társam sincs a megoldásban mert senki nem vállalja a konfliktust csak én, de én is ritkán. Ha lesz gyermekem nem hozom a szüleimhez szivesen egy ilyen “apróság miatt”.
Csak egy kis orrvakarás?Tudod miért nem szeretek éttermekbe járni,vagy ételt hozatni?Mert Meggyőződésem,azt teszik az étellel,ami"belefér".
A Dunakeszis teletáltól 5tonna alapanyagot foglaltak le ezen a héten
A gyermekélelmezési konyhák sem jobbak.
Undoritó az biztos es nem fog változni .
Én mindig kezet mosok orrfúvás után , ha egyedul vagyok akkor is mert nem akarok taknyos kézzel nyúlni a felvágotthoz, vagy fenékszaftosan.
Az ember sokszor észre se veszi milyen gyakran nyúl az arcához , fül , orr , szem stb.
Undoritó.
Készits magadnak kulön kaját , amihez nem nyúl az a röfi , más megoldás nincs . Háborogna a gyomrom nekem is az biztos
Az se jobb ha a kajatál fölött beszélnek és teleköpködik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!