Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Majd 19 éves fiamnak nem volt...

Majd 19 éves fiamnak nem volt még SOHA barátnője, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemsokára 19 lesz, és értetlenül állok én is és a párom is a tény előtt, hogy nem volt még barátnője. A szívem szakad meg, amikor megyek az utcán és mindenhol fiatal párokat látok és tudom, hogy a fiamnak még ilyenben nem volt része. Van két lányom is, de ők már el vannak jegyezve, valamint már 16 éves korukra volt barátjuk. Jelenleg a nővérével él, mert én és az apja elváltunk, aztán a suli miatt a nővéréhez költözött (onnan közelebb van neki).

Mikor eljön meglátogatni, mindig megkérdezem, hogy a lányokkal mi újság és láthatóan egyből zavarba jön, vagy csak témát vált, de mondja is, hogy nem óhajt erről beszélni... gondoltunk már arra is, hogy nem e meleg, de eddig, ha véletlenül sikerült vele beszélgetni, akkor mindig a lányokat emlegette, szóval bizakodóak vagyunk. Egyszer, mikor a (újra házasodtam) férjemmel elmentünk fagyizni, akkor ő is velünk volt, és a fagyis kislány nagyon tetszett neki, biztattuk, hogy kérje el a számát, és így is tett, de aztán nem lett belőle semmi, elvileg a lánynak volt barátja. Na most az a baj, hogy szerintem nem is mer oda menni lányokhoz, mert nekünk is noszogatnunk kellett.

Olyan rossz látni, hogy kéne neki is valaki, de nem talál, vagy nem tud szerezni.. Mindig azt mondja, hogy most nem érdeklik a lányok, majd az egyetemen, mert ott érettebbek, viszont párszor elszólta magát, hogy randizgatott, vagy volt lány, akivel beszélgetett, de nem lett semmi.. azt nem mondja el, hogy miért, csak azt tudom, hogy nem sikerült. Ti mit tanácsoltok, hogyan segítsek neki?

2018. márc. 11. 19:18
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
98%

Hagyd békén. Anyám is nyávogott, meg cikizett a haverjai előtt, hogy miért nincs pasim. Anyósom meg kérdezgette az uramat, hogy ugye bu*i vagy kisfiam?

Azóta van 3 gyerekünk, és mindenki lenyugodott.

2018. márc. 11. 19:22
 2/56 anonim ***** válasza:
98%
Szállj le róla...
2018. márc. 11. 19:25
 3/56 anonim ***** válasza:
94%

szia, középkorú hölgy vagyok, szerintem is ne piszkáld

neked rossz látni mert másokhoz hasonlítod, és eközben észre sem veszed azokat az embereket, akik hozzá hasonlítanak

2018. márc. 11. 19:30
 4/56 Metionin ***** válasza:
99%
Lol hagyd már békén! Majd lesz neki ha talál megfelelő lányt.
2018. márc. 11. 19:31
 5/56 anonim ***** válasza:
63%

Te semmit ne csinálj, barátnőt úgyse tudsz neki szerezni.

Amúgy szerintem alkalmi kapcsolatai voltak, egy éjszakás kalandjai, csak épp komoly kapcsolata nem. De az miért baj? Élje ki magát. Miért jó az, ha egy olyan lánnyal áll össze, aki az a "van, de minek" kategória, aztán meg az igazi szerelme mellett elmegy, vagy otthagyja a családját 10 év múlva.

Ha meg mégis lesz mondjuk fél év múlva egy lányka, akivel jár, az sem biztos, hogy vele akar majd családot, csak járnak két évig, aztán rájönnek, hogy mégsem egy az életcéljuk és szétválnak. De még akkor is bőven ráér.

Lehet, hogy csak azért nem beszél a nő ügyeiről és kerüli a témát, mert állandóan ezzel frusztrálod. Hagyd békén és elég fél évente 1x megkérdezni, hogy mi van, nem kell minden nap.

Mondtad, hogy jön az egyetem, az egy bulizós-tanulós életszakasz. Ha nincs barátnő, az még jobb, mert nincs korlátozva és élheti a gondtalan fiatal életét.

2018. márc. 11. 19:32
 6/56 anonim ***** válasza:
25%
Fizesd be egy rosszlányhoz, ha ennyire zavar.
2018. márc. 11. 19:33
 7/56 anonim ***** válasza:
91%
Ne nyaggasd, mert csak frusztrált lesz. Amúgy ha meleg lenne, az akkora tragédia lenne?
2018. márc. 11. 19:35
 8/56 anonim ***** válasza:
99%
Amúgy meg gondolj bele az ő helyzetébe: milyen halálosan nyomasztó lehet hogy tudja, barátnőt akartok neki. Olvastam én már olyat hogy meleg létére próbált lányokkal randizni, éppen szülői nyomás miatt. Boldogtalan egy srác volt szerencsétlen, mindenáron meg akart felelni a szülei elvárásának, még úgy is hogy megtagadta önmagát.
2018. márc. 11. 19:43
 9/56 anonim ***** válasza:
96%
Ha kéri, hogy ne beszéljetek erről, akkor ne firtasd. Az ő élete, majd eljön a szerelem. Attól csak egyre frusztráltabb lesz, ha mindig felhánytorgatod előtte.
2018. márc. 11. 19:45
 10/56 anonim ***** válasza:
34%

hahhh ugyanezeket a kérdéseket raktam fel nemsoká 18 lesz, egész addig míg meg nem találtam kamu igazolásokat, fél napos késéseket, kiderült hogy levarrja a csajokat úgy ahogy kell--:))))) Vélhetően, tudom , mert volt csaj a képben..

Talán gátlásos, félénk, nem vagyunk egyformák, inkább ilyen legyen mint egy donhuan miniben..:)

Majd tíz évvel később is ráértek visszatérni a kérdéshez!

Üdv. 43/N

2018. márc. 11. 19:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!