Szerintetek megengedjem, hogy a 16 éves fiamnak a barátnője itt aludjon nálunk? Túl fiatalok? Tanácstalan vagyok!
Férjem azt mondja, hogy vesz egy doboz óvszert, ,,ozt hajrá'', de én még félek... Lehet, hogy nem akarnak sz*xelni, lehet hogy igen. Vagy csak én vagyok túl parás... Ismerem a lányt, kedves meg minden. A fiam pedig halál szerelmes belé :) Ma kérdezte, mondtam neki, hogy alszok rá egyet.
40/Anya
@1
Gondolom a lány papája is vesz egy doboz óvszert. :-DDD Vagy egy láncfűrészt...
Régen az volt a szokás amikor a legény a leánynál aludt, egy ágyban aludtak, de a szülők bevarrták nyakig egy zsákba a legényt hozzá az ágyhoz. Reggel a ház ura ment ébreszteni a gerlepárt és fejszével vágta le a zsinórt a zsákról. Ha nem volt sértetlen a zsák, akkor nem a zsinórt vágták le :)
De komolyan. Ez a lány apjának a dolga, ha ők engedik, akkor a fiúval le kell ülni egy méhecskésnél lényegesen komolyabb beszélgetésre. Ha nem is akarnak szexelni csak intimitásban lenni, akkor sem árt ha a fiad tudja, hogy felelősséget kell vállalnia.
16 éves fiú már nem túl fiatal és nem is szűz.
Már a lány sem.
Mivel fiam van, aki maximálisan ki van oktatva a védekezés minden formájáról, én felőlem nyugodtan itt töltheti az éjszakát az aktuális csaj.
(Nem tudom mit tennék, ha lányom lenne, bele sem tudom élni magam. Gondolom nem lenne ilyen egyszerű.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!