Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha apátok...

Mit szólnátok, ha apátok hozzátok vágná, hogy csak a szülinapotok csak egy nap?

Figyelt kérdés

Végülis tényleg egy nap csak, meg csak a 18., olyan mint a 17 vagy a 19. Most szombaton lesz a szülinapom, és a sulinkban aznap lesz tanítás. Rendesen benn kell maradnunk, ami azt jelenti, hogy negyed 4ig benn leszek. Én mondtam a szüleimnek, hogy délig benn lennék utána hazajönnék, mert velük is ünnepelnék, valamint barátnőmékkal is este buliznék. Erre apám azt mondta, hogy nem, benn leszek ameddig kell, aztán hazajövök hisz úgyis csak egy nap az is.

Nekik nem kell aznap dolgozni, mert úgy vették ki a szabijukat. Azért ez igazán szarul esett.

2018. márc. 8. 07:37
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
88%
Én semmit sem szólnék, hiszen tényleg csak egy nap. Suliból, munkahelyből meg pláne nem lógnék emiatt.
2018. márc. 8. 19:44
 62/69 anonim ***** válasza:
50%
Irasd ki magad orvossal ;)
2018. márc. 8. 21:25
 63/69 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg szerveznek neked valamit :D
2018. márc. 8. 21:53
 64/69 anonim válasza:
90%

Az enyém sem tudja mikor van

hónapot sem

Azt sem tudja igazából mennyi vagyok....

2018. márc. 8. 22:02
 65/69 anonim ***** válasza:
77%
Utolso ez azért durva.. Ezek milyen családok, emberek?
2018. márc. 8. 22:06
 66/69 A kérdező kommentje:
Nos, 2-kor eljöhettünk,barátnőim meghívtak sütizni. Hazaértem olyan fél4kor, nem volt otthon senki. 6kor értek haza egy barátjuktól, névnapot ünnepelni. Anyám legalább egy Boldog születésnapot - elejtett. Most várom barátnőimet, hogy csavarogjunk egyet, holnap meg kocsikázhatok az ország másik felére. Akik felköszöntöttek, köszönöm szépen!
2018. márc. 10. 20:38
 67/69 anonim ***** válasza:
100%
64-es. Pároméknál is ez volt. Az apja az egyik szülinapján neki állt veszekedni, hogy költözzön el, felnőtt ember, ne itt élősködjön 20 évesen. Pár perc kínos csend után én szóltam apósomnak, hogy a gyereke még csak most lett 17 éves. De legalább a dátumot tudta. (Nincs több gyereke, szóval még az sincs, hogy összekeverte volna egy testvérrel.) Szülinapra meg rendszeresen másoktól elhozott, leselejtezett cuccokat kapott. Egyszer karácsonyra valami elnyűtt, kicsi pulóvert kapott és úgy adták oda, hogy nézze meg, hogy jó e, mert ha nem hordja akkor jó lesz a kutyák alá. (A mostohaanyja takarítónő más családoknál, onnan szerezte neki mindig a "szupi" ajéndékokat. Az ő gyerekei mindig drága, márkás cuccokat kaptak.)
2018. márc. 10. 23:10
 68/69 anonim ***** válasza:
100%
Én is turkálos holmit kaptam mostahátol,de féltesó minden évben külföldön nyaralt,de vele már joba vagyok,mert kiderült egy találkozon,ő keresett meg,h ő meg csak pénzt és stb-t kapott, szeretet ő se..
2018. márc. 10. 23:13
 69/69 anonim ***** válasza:
beszélj velük még egyszer meglátod segíteni fog
2018. márc. 11. 19:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!