Mit szólnátok, ha apátok hozzátok vágná, hogy csak a szülinapotok csak egy nap?
Végülis tényleg egy nap csak, meg csak a 18., olyan mint a 17 vagy a 19. Most szombaton lesz a szülinapom, és a sulinkban aznap lesz tanítás. Rendesen benn kell maradnunk, ami azt jelenti, hogy negyed 4ig benn leszek. Én mondtam a szüleimnek, hogy délig benn lennék utána hazajönnék, mert velük is ünnepelnék, valamint barátnőmékkal is este buliznék. Erre apám azt mondta, hogy nem, benn leszek ameddig kell, aztán hazajövök hisz úgyis csak egy nap az is.
Nekik nem kell aznap dolgozni, mert úgy vették ki a szabijukat. Azért ez igazán szarul esett.
Mit szólnék? semmit.
Elnennék suliba, suli után ünnepelnék, buliznék
Én nem szoktam ünnepelni a sajátomat. Tényleg egy nap a többi közül.
Meg hát mit ünnepeljem azt, hogy öregszem, telnek az évek?
Igaza van :) semkivel sem másbb, mint a tegnap vagy a ma vagy a holnap.
És én sem engedném, hogy ezért logj.
Soha nem jutott volna eszembe lógni a suliból a születésnapom miatt. Mondjuk nálunk szokás volt, hogy mindenkiét hétvégén tartjuk.
A 18. tényleg a szülinapok sorában is különleges az embernek, nem kellett volna apukádnak ilyen sértő dolgot mondania.
A többiben velük értek egyet. Másnaposan ne menjen az ember suliba, vagy a holnapot is "kiveszed"?
Nem olvastam végig az összes kommentet, de eszembe jutott valami, lehet volt már:
Mivel szombaton van a szülinapod, a szüleid szabadnapot kértek, arra nem gondoltál, hogy épp az miatt mondta apud ezt, mert meglepetés bulit szerveznek neked?
A 18. szülinap elég meghatározó az ember életében. Lehetséges (ha jó a viszonyotok), pont ezért mondta, mert addig elkészülnek mindennel, mire hazaérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!