Mit szólnátok, ha apátok hozzátok vágná, hogy csak a szülinapotok csak egy nap?
Végülis tényleg egy nap csak, meg csak a 18., olyan mint a 17 vagy a 19. Most szombaton lesz a szülinapom, és a sulinkban aznap lesz tanítás. Rendesen benn kell maradnunk, ami azt jelenti, hogy negyed 4ig benn leszek. Én mondtam a szüleimnek, hogy délig benn lennék utána hazajönnék, mert velük is ünnepelnék, valamint barátnőmékkal is este buliznék. Erre apám azt mondta, hogy nem, benn leszek ameddig kell, aztán hazajövök hisz úgyis csak egy nap az is.
Nekik nem kell aznap dolgozni, mert úgy vették ki a szabijukat. Azért ez igazán szarul esett.
Hát ha neked tényleg ennyire fontos a szülinapod akkor beszéld meg velük.
Nekem soha nem volt normális szülinapom, mert pont falunapkor születtem, így minden évben az volt a középpontban és nem én. A rokonok elsősorban oda mentek és csak utána ugrottak be, csak úgy mellékesen felköszönteni. A zsúrt vagy mit meg már oviban is nyűgnek éreztem, mert sose azokat hívhattam meg, akiket akartam. (Már akkor sem aznap volt, hanem a legközelebbi hétvégén.) Így kb normális barátaim nem lehettek ott. (Egyszer a vendég gyerekek szétszaggatták a matricáimat, amiket gyűjtöttem, de volt hogy bújócskáztunk és engem nem kerestek meg és még sok hasonló szóval nem rajongtam az ilyenekért... :D) Később szerencsére alább hagyott a szülinapozás, akik tudták mikor van felköszöntöttek szóban és ennyi. A 18. szülinapomon volt apum temetése, azóta még annyira sincs központban a szülinapom, mint régen a falunap mellett.
Ha bárki azt mondaná nekem, hogy ez csak egy nap akkor én egyet értenék vele. Nem gondolom, hogy kivételes bánásmódot érdemelnék, pláne nem mehetnék emiatt haza az iskolából. Kaptam már egyest is a szülinapomon, pedig a naplóban ott volt, hogy aznap van. Attól még nem tudtam az anyagot és jogos volt. Otthon le is csesztek érte aznap. Az is jogos volt. Ez számomra csak egy nap. Persze ettől, ha másnak fontos azt is megértem, nem vagyunk egyformák, de az iskolából hazamenést azt túlzásnak érzem.
12# 🤣🤣
"Speciel én felnőtt fejjel is szabit szoktam kivenni a születésnapomra, szóval megértelek.
Én a helyedben ezzel érvelnék, hogy ők is otthon vannak szombaton. :) "
Ilyen érvvel, és gondolkodással marhára felnött lehetsz...🤣
Min ahogy a kérdező is. Innen látszik, hogy a bulizásta már felnöttnek gondolja magát, de a kötelességeire nem... gyerek vahy Te még, inkább tanulj, es akkor nem.leszel.nevetség tárgya a neten.
Ja értem, akkor mindenki, aki felnőtt fejjel is szereti az ünnepnapokat, az idióta. Világos. :D
Bocs, hogy én nem vagyok ennyire megkeseredett.
26# tessék a második megnyilvanulásod.... nem azzal van a gond... a balf...sz érveddel, és a 2. Megnyilvánulasoddal...
Felnöttnek mondod magad es olyan tanácsot adsz, higy érveljen azzal higy a szüleii se mennek dolgozni? Nem gondolod cikinek a "felnött" fejeddel?
Aztán gondolom a lepontozásod, aztán a 2. Megnyilvanulásod... te igazi felnött 🤣🤣
28# add ki a frusztrációd... sajnáljuk higy xar gyerekkorod volt, es felre raktak, de errol mi nem tehetunk... ideje lenne tullepned rajta, es nem xar ervkent felhozni meg evekkel kesobb is....
Es azert egy munkanaoi szabadsagot, meg egy iskolabol valo logast ostobasag egy lapon felhozni. Pluszban az is esz hianyat mutatja, hogy a dolgozo lakossag nagy resze, bizony 6 napokat dolgozik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!