Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kötelesek vagyunk e elvinni...

Kötelesek vagyunk e elvinni nyaralni a férjem elsö házasságábol született lányát?

Figyelt kérdés
AKKOR,HA AZ EX MINDEN létezöt megtesz,hogy megkeseritse az életünket,láthatást akadályozza,ellenünk neveli a lányt,állandoan biroságra rángat,és aztán az ügyvédje avval jön,hogy igen is kötelességünk elvinni.Mert ha az egyik gyereket visszük,akkor a másikat is vinni kell.
2018. márc. 7. 16:25
 81/108 anonim ***** válasza:
30%

HA az APJA el akarja vinni, akkor VISZITEK és pont.

Attól, mert ez NEKED böki a csőrödet - és nem csodálom, hogy nem akar szóbaá llni veled a gyerek, ha így reagálsz rá -, az a te bajod.

2018. márc. 8. 15:10
 82/108 anonim ***** válasza:
30%
Nem apuka potyogtat, a nők teszik.. Még a szar kapcsolatba is szülnek. Mert azt hiszik a férfi ott marad,gyereket nevelni stb.. A férfinak semmi dolga a gyerekkel,az a nő dolga ő szülte meg, viselje,na ezért nem akar egyre több nő szülni.
2018. márc. 8. 15:14
 83/108 anonim ***** válasza:
76%
Súlyos tévedések elkerülése végett a Kérdező sem rabszolgája a férjének... úgyhogy azt fogják csinálni, amit közösen eldöntenek. Igen, ők ketten.... igen, az EX nélkül...
2018. márc. 8. 15:14
 84/108 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a sok választ,rengetg eltérö véleményen vagyunk.megbeszéltük a férjemmel,és ugy döntöttünk hogy nem visszük el,és nem azért mert én ugy akarom,hanem mert értelme nem lenne annak,hogy 10 napig forgassuk egymásra a szemünket,meg kerülgessük egymást.ha a kislány nem tud viselkedni 2 nap alatt ,amig nálunk van,akkor nem fog tudni 10 nap alatt sem,és nem azért adunk ki x összeget egy nyaralásra,hogy senki ne érezze jol magát.ezt megtesszük otthon,kéthetente.
2018. márc. 8. 15:31
 85/108 anonim ***** válasza:
21%
Gratulálok. A heti két nap se kötelező ám. Mondjon le párod a jogairól és nincs több probléma,pénzt se kell legalább adnia több marad rád meg az uj gyerekre. Persze h nem tud viselkedni a gyerek, ha utálják,az apja is.. Én se viselkednék a kötelező pofaviziten csak h kapjunk alamizsnát, mig a másik gyerek toronyorát kap lánccal, meg nyaralni hurcolják, gyereknek se jó ott ahol nem kivánják h ott van, csak eltürik,persze h nem viselkedik. Sajnálom azt a másik gyereket. :(
2018. márc. 8. 15:40
 86/108 anonim ***** válasza:
25%

és nem azért mert én ugy akarom

Dehogynem azért.

2018. márc. 8. 15:49
 87/108 A kérdező kommentje:
már emlitettem,hogy nagyon jo viszonyban voltam vele,ö változott meg és nem én.saját maga tehet erröl a kialakult helyzetröl.nem csak nekem kell ám alkalmazkodni,hanem neki is kellenne,de hajlandoságot sem mutat.és nincs utálva.ha kicsit máshogy viselkedne,minden más lenne.de nehogy már elkeljen türnöm a beszolásait,a hazugságait,csak azért,mert neki most olyanja van.nem vagyok senki cselédje,ö azt hiszi rolam,mikor ott van.és ezt a férjem is lássa,tiszteletlen velem,az apjával.
2018. márc. 8. 15:51
 88/108 anonim ***** válasza:
13%
Lássa. Látja esetleg..
2018. márc. 8. 15:57
 89/108 anonim ***** válasza:
16%
Azért ne hogy már a gyereknek kelljen megkedveltetnie magát, te vagy a felnőtt ember. Meg mi az hogy kerülni egymást meg forgatni a szemet? Hogy viselkedjen ő veled máshogy hogy ha te is felveszed vele ezt a stílust. Oké hogy most nem megy, de előbb utóbb valamit ki kell találnia apukának hogy ha nem akarja elveszteni a gyerekét.
2018. márc. 8. 16:15
 90/108 A kérdező kommentje:
a gyerek kedvelt engem,én is öt.aztán fokozatosan eltávolodott,mert anyuka teletömte a fejét,hogy a közös gyerek fontosabb lesz.pedig nem igy volt.ö pedig elkezdett utálkodni.és ez egyre rosszebb.lett vele beszélve,hogy egyik sem fontosabb a másiktol,de ö továbbra is megmaradt az utálkozásnál.én pedig belefáradtam a jopofizásba.anyukával nem lehet beszélni,gyülöl bennünket ö is.és nem veszi észre,hogy evvel csak a lánynak árt.akkor most ki is a gonosz?
2018. márc. 8. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!