Mennyire hibáztatható egy nő, ha a férje volt feleségét és volt házasságából született gyerekét utálja és tiltakozik, ha a férje meghívja őket?
És mondjuk a nőnek nincs semmi konkrét oka utálni őket, csak zavarja, bántja, hogy a gyereket nem ő szülte, és a férje ugyanannyit vagy még többet szentel neki, mint a sajátjuknak. A nővel meg az a problémája, hogy a férjétől barátságosan kezeli.
Egy ilyen nő emiatt elítélendő vagy tényleg lehet oka bosszúsnak lenni?
Retteg és fél a fájdalomtól.
En nem hibáztatom.
elitelendö-e...
Senki felett sem lehet itelkezni. (Röviden: mert nem vagyunk kepesek az ö szemevel latni a vilagot, helyzeteket.)
oka lehet-e bosszusnak lenni...
Minden lehet, nem tudhatjuk es nem ismerjük az egesz törtenetet.
A nö szamara az a kerdes, miert utalja, tiltakozik, bosszus valojaban? Valojaban mit nem tud elfogadni? Mit vallalt ezzel a hazassaggal?...stb. De nem a kerdezönek, ha nem ö a nö...
Nincs oka bosszúsnak lenni. A férjnek már volt egy gyereke, és ő ezt pontosan tudta, mikor hozzáment. A férjnek az első gyerekével való kapcsolata normális esetben nem változik attól, hogy lesz meg egy a másik házasságból, miért változna? Ez így természetes, együtt kell vele élni. Az első feleségre féltékenykedni pedig butaság, rajta kívül is voltak nők (feltehetőleg) a férfi életében, akkor mindegyiket gyűlölni fogja? Ennyi erővel a pasi is utálhat minden férfit, akivel a feleségnek dolga volt.
Azt gondolom, ez túlzott birtoklási vágyra utal, és hosszútávon nagyon nem tesz jót egy kapcsolatnak, kevés férfi bírja, hogy kalitkában akarják tartani.
Én egyet nem értek. A nő amikor férjhez ment tudta, hogy az újdonsült férjnek volt felesége és van egy gyermeke. Amíg nem voltak házasok nem zavarta ez a tény? Csak az esküvő után??
Én ezért semmiféle megértést nem tanúsítok a nő felé, és nem is értem az okát.
Ő szakította le azt a virágot, akkor most szagolja.. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!