Mit tennétek akkor ha a párotok folyamatosan kizárna az első házasságából született gyerekével folytatott programokból?
Értem úgy, hogy ha láthatás van, akkor Én nem lehetek Velük, mert fiús program, stb,
De a gyerek barátnője, haverjai ott lehetnek
türelem, akkor csak és kizárólag a gyerekről szól a nap és nem rólad, és a veled való kapcsolatáról.
el akarja választani a dolgokat egymástól és ez szerintem oké.
majd ha sokáig lesztek együtt és komoly lesz a kapcsolat akkor szerintem bevon téged is.
Régóta vagyunk együtt, komoly a kapcsolat, elvileg gyereket akar, és egy közös házat.
Érdekes, hogy Én vagyok mindig csak útban, a gyerek párja velük lehet a láthatáson. Amúgy 17 éves fiúról van szó
Es te miert akarsz ott lenni veluk?
Nem ertem. Mar bocs, de csak egy felesleges kerek lennel egy-egy ilyen talalkozaskor.
Furcsa. És akkor amikor gyereketek lesz, akkor a féltesók is majd nélküled találkoznak?
A férjemet a fiával együtt vállalom, és támogatom a gyereket, valamint az apjával való kapcsolatát. Viszont a fiútól is elvárom, hogy az apja feleségének kijáró tiszteletet adja meg.
Ez alól csak egy kivétel van. Ha miattad ment tönkre a házasságuk. Akkor kogosan nem kíváncsi az apja szeretőjére.
Gondolom kéthetente van láthatás. A párod veled van 12 napot a gyerekével meg kettőt. A gyerek meg be akarja mutatni a barátnőjét, hadd tegye.
Amúgy ki fizetné a programot? Lehet téged már nem tudna befizetni, ilyen egyszerű a dolog.
17 éves fiúval már felesleges családosdit játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!