Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire hibáztatható egy nő,...

Mennyire hibáztatható egy nő, ha a férje volt feleségét és volt házasságából született gyerekét utálja és tiltakozik, ha a férje meghívja őket?

Figyelt kérdés

És mondjuk a nőnek nincs semmi konkrét oka utálni őket, csak zavarja, bántja, hogy a gyereket nem ő szülte, és a férje ugyanannyit vagy még többet szentel neki, mint a sajátjuknak. A nővel meg az a problémája, hogy a férjétől barátságosan kezeli.

Egy ilyen nő emiatt elítélendő vagy tényleg lehet oka bosszúsnak lenni?

2015. szept. 11. 20:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Az ilyen nőnek nem való kapcsolat. Gyerekes volt férjjel meg aztán pláne nem.
2015. szept. 11. 23:59
 22/29 anonim ***** válasza:
88%

Kirúgnám a páromat a francba, ha nem törődne a gyerekével. (közös gyerekünk nincs.) És már a kapcsolat elején jó pont volt a szememben, hogy civilizáltan vált el az extől és a mai napig kulturáltan beszélnek egymással.

Az mondjuk nekem fura, hogy csak az anya jelenlétében találkozhat a gyerekkel.

2015. szept. 12. 02:42
 23/29 anonim ***** válasza:
Szerintem hisztis pi.tsa az ilyen, és féltékeny is. El is zavarnám a háztól az ilyent. Amikor összejöttek, és kiderült a pasas múltja, akkor volt választási lehetőség: elfogadja a múltjával együtt, vagy nem. Ha elfogadta, utólag ne reklamáljon.
2015. szept. 12. 07:52
 24/29 anonim ***** válasza:
Végigolvastam a válaszokat. Tudtam, hogy lesznek olyanok, akik a férjet hibáztatják. Mi alapján mondjátok, hohy a férj tehet a dologról?
2015. szept. 12. 07:59
 25/29 anonim ***** válasza:
42%

1 Ennyire ok nélkűl miért féltékeny?

2 Miért csak az anyával mehet a gyerek?

Nekem igenis rosszul esne ha a férjem az előző gyerekeit jobban szeretné mint a miénket úgy gondolom,hogy ugyanúgy kellene.

Most lehet hűlyeséget írok,de nekem gyanus az exfeleség is...csak nem szeretne valamit az exférjtől??

Mindig azt mondom probáld forditott helyzetben elképzelni!

2015. szept. 12. 09:30
 26/29 anonim ***** válasza:
79%

elfogadja a múltjával együtt, vagy nem

Oké, de a múltat múltként is kell kezelni. Egyértelmű, hogy a gyerek nem az és nem is lehet az, de az exfeleség igen. Úgy gondolom, semmi keresnivalója vendégként az új háztartásban a múltnak, pláne nem rendszeresen. HA megbeszélnivalójuk van, üljenek le valami semleges terepen. NEm zavarna, ha a práom találkoznak az exével (sőt, nyilván a gyerek miatt igenis találkozzanak), de ezt ne a közös otthonunkban tegye. Ez az egy, amiben egyetértek a nővel. A féltékenység a gyerek miatt az nekem sem fér bele.

De mint kiderült, a gyerek csak felügyelettel találkozhat az apával (ezt is meg lehetne oldani máshol, ha nagyon muszáj)

2015. szept. 12. 10:07
 27/29 anonim ***** válasza:
Ezen akkor kellett volna gondolkodnia mikor gyerekes ferfival kezdett. Tudta mit vallal: asszonytol el lehet valni, de a gyerektol soha. Az mindigis az elete legfontosabb resze marad, az uj gyerek nem torli ki a regit...
2015. okt. 13. 15:43
 28/29 anonim ***** válasza:

"A férj túl kedves az exfeleségével állítólag. A gyerek meg nélküle nem lehet ott."

Ezt a mondatot olvasva egy olyan megerzesem tamadt (ugy ertem, ugyanaz a raerzessel ami eddig mindig bejött!), h itt arrol van szo, h a ferj ugyanugy nözik, mint korabban, de legalabbis afferokat keres. Ö egyszerüen ilyen tipus, mindig ilyen lesz. Az exevel sem tartos kapcsolatot szeretne, max ugyanigy affert, bar ettöl meg lehet, h az exe többet mert nem tud neki ellenallni, vagy neki megfelel az alkalmi kapcsolat... Nem feltetlenül van szo köztük testi kapcsolatokrol, inkabb az erzesek szintjen igy elik meg.

De ez nem racionalis következtetes, hanem megerzes. A racionalis gondolataimat korabban leirtam. A "valojaban" miertekkel (miert utalja, bosszus, miert tiltakozik/mit nem tud elfogadni/mit vallalt a hazassaggal) nem erre a valaszra gondoltam, hanem egy mögöttes okra, mert amiket valaszoltal, azokra ugyanugy fel lehet tenni a miertet: Miert nem birja elfogadni, mi zavarja abban, ha a ferje tartja a kapcsolatot? (Egy felreerthetetlen mozdulat, mosoly, hangnem...stb.) Addig kerdezd ujra a miertet, amig olyan valaszt kapsz, amire mar nem feltehetö a miert, ez az igazi ok.

4.

2015. okt. 14. 19:30
 29/29 anonim ***** válasza:
Eléggé hibáztatható, mivel mikor összejött vele, gyanítom, tudta. És azt is érzi sztem, hogy apaként KÖTELESSÉGE a GYEREKÉVEL törődni. Ha a volt feleség utálkozik, akkor őt nem kötelező vendégül látnia, de a gyereket IGEN.
2016. okt. 12. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!