Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálják ezt velem...

Miért csinálják ezt velem szüleim? Most buszozzak haza friss műtéttel? :/

Figyelt kérdés
Tudni kell szüleimről, hogy 7 éve elváltak, de együtt élnek húgom miatt és mert egymásra vannak utalva, meg a megszokás miatt. Nagyon utálják egymást, naponta erősen összekapnak aminek verekedés vagy megsértődés a vége. Holnap végre elhagyhatnám a kórházat egy műtétem után 1 hét fekvés után de szüleim annyirq összekaptak, hogy emiatt egyikük sem jönne el értrm kocsival a kórházban. Pápáról Érdre pedig friss sebbel nem szabad és nem is tudok 5 órát buszozni. Hiába próbáltam beszélni apával, ő most elment otthonról és nem fog eljönni értem amíg nyűgös (ez nála kb 3 nap, ilyenkor elhúzódik egy szállodába vagy nem jön ki a szobájából otthon max pisilni) és anya meg nem mer ilyen útviszonyok mellett 100+ km-ert értem jönni. Azt mondják oldjam meg valahogy a hazajövetelt még ha ki ia dobbak a kórblházból, sajnálják, de ez most így jött ki a veszekedésük időpontja. Mit tegyek?

2018. márc. 4. 17:49
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
58%

Betegszállító esetleg? Vagy akár Debrecenből megkérni egy rokont,hogy menjen érted?

A szüleid állják a benzin pénzt, mondd meg.

Ha már ennyi nincs bennük,hogy érted menjenek.

2018. márc. 5. 12:30
 62/70 anonim válasza:
22%

61-es teljesen adom!

Látzzik, hogy ez tényleg nem kamu kérdés! De itt jönnek páran, érdekes és oldalakon bizonygatják, hogy ez miért kamu.

Csodálom, hogy ráérnek ennyire.

Itt az egyetlen mocsok, a legnagyobb, az az apja a lánynak.

Ez nem ide tartozik, de 7 éve nem tudják elviselni egymást el is váltak!!!, ez miért jó a húgodnak vagy bárkinek is? Senkineke nem jó.

2018. márc. 5. 13:17
 63/70 anonim ***** válasza:
68%

Nem értem az ilyen anyákat. Mi az, hogy nem mer elindulni? Ja, és otthon ül nyugodtan, és letojja, hogy a frissen műtött gyereke hogy ér haza? Ez csak kifogás.

Nem érdekli a nyom,orod.

Én a gyerekemért egy kamionnal is elindulnék, ha haza kellene hozni valahonnan, pedig kamionra nincs is jogsim. Vagy mennék stoppal, akárhogy és kísérmém, ne jöjjön egyedül ha csak a busz jöhet számításba.

Apádról meg szót sem ejtek... annyira gáz. Az ilyen nem apa, csak egy darab sza...

2018. márc. 5. 14:27
 64/70 A kérdező kommentje:
Végül eljöttek értem és hazahoztak de egész úton veszekedtek és velem is.... na de köszi a segítséget, szerencsére meg lett oldva...
2018. márc. 5. 16:41
 65/70 anonim ***** válasza:
41%

Én kerek perec megmondanám az idióta anyádnak a telefonba, hogy nevetségesen és szánalmasan gyerekesek mindketten. Mint az óvodában. Veszekednek, majd elvonul az egyik durculni a sarokba, a másik meg puffog magában, a gyerek meg le van sz@rva magasról, mert az önös kis dedós háborújuk fontosabb nekik, mint a saját gyerekük. Hányinger. Az ilyeneknek nem gyerek való, hanem egy hónapnyi kezelés napi szintű pofonokban adagolva, hogy nőjenek fel végre.

Én a helyedben ezek után megszakítanék velük minden kapcsolatot, és dolgoznék azon, hogy a jövőben minél előbb el tudj költözni. Ha nekik az ovis harcuk fontosabb, mint a gyerek, akkor legyen az akkor is fontos, amikor ők öregek, és segítségre szorulnak. Nem csodálom, hogy az orvosok nem hiszik el.

2018. márc. 5. 20:21
 66/70 anonim ***** válasza:
51%
Én kezdem megérteni miért vannak telitve az idős otthnok. Nagyon jo szülők lehettek..
2018. márc. 5. 20:29
 67/70 anonim ***** válasza:
40%

Hát bazzeg a szülők mintapéldája, közben apám meg azért is bocsánatot kér ha nem tud értem bejönni a városba ha lekéstem a buszt (10km csak ritka hülyén járnak buszok)

Ezek most komolyan azon veszekedtek veled hogy hogy merészeled hogy nem teleportálsz haza pénz nélkül egy friss műtéti sebbel a hátadon? Eszem megáll, helyettük is ég a pofám.

2018. márc. 5. 21:56
 68/70 anonim válasza:
37%

Orulok, hogy epsegben haza ertel!

Sajnalom, hogy ilyebek a szuleid..

2018. márc. 6. 05:40
 69/70 anonim ***** válasza:
75%

Arra azért nagyon kíváncsi lennék, miért van itt mindenki iszonyatosan lepontozva.

Nehogy már az legyen a normális, hogy a szülők a kiábrándítóan gyerekes háborúzgatásuk miatt a gyerek lássa ennek a kárát! Rengeteg ilyen családot láttam már, ahol a szülők csak azzal foglalkoznak non-stop, hogyan b@ szhatnak ki a másik féllel minél jobban, közben meg a maradék család is szétrohad, a gyerek meg örökös háborúban, terrorban él. Nagyon szomorú, hogy egyeseknek még ez számít normálisnak.

És hiába pontoznak le az ilyenek, nekem is ugyanaz a véleményem a kérdező esetében, hogy érzelmileg infantilis idióták a szülők, akik az egymással való nézeteltéréseket még akkor sem képesek félre rakni, ha a gyerekről van szó. Lehet, hogy hazavitték a kérdezőt, de megemlítette azt is, hogy hazafele is nem csak egymással, hanem a kérdezővel is veszekedtek.

Hát milyen család az ilyen?? Bocs, hogy ezt mondom, de én amint lehet, elköltöznék (tudom, nem egyszerű, de nem is lehetetlen), a szülők meg teljes mértékben megérdemlik azt, ha szó szerint sírba teszik egymást.

Hasonló megtörtént esetet ismerek én is (abban a városban történt, ahol lakok, anyum személyesen ismeri őket, én csak a "gyereket" ismerem), csak ott a gyerek már 25 éves volt. A szülők szintúgy együtt laktak, állandóan marták egymást, aztán mint az óvodások, megsértődve elvonultak egy ideig. A srác 25 éves korában balesetet szenvedett (nem saját hibából). Eleinte élet-halál között volt, újra kellett éleszteni, de szerencsére teljesen felépült. Amíg a kórházban feküdt, a szülők egyszer sem látogatták meg! A srác fel is hívta őket, nem-e akarnak esetleg bejönni. Az anyja közölte, nem megy, mert hátha ott van az apja a srácnak, azt a szemétládát meg nem akarja látni. Az apja szintén hasonlót válaszolt. Annyira nem voltak képesek, hogy ezt a nevetségesen dedós, egymás cseszegetését félretegyék legalább annyi ideig, amíg a gyerekük kórházban van. A srác megelégelt mindent, amint kijött a kórházból, fogta magát, és elköltözött, de előtte kiosztotta a szüleit a francba, hogy teljes mértékben megérdemlik egymást, mert mindketten infantilis, szánalmas dedósok, akiket semmi más nem érdekel, csak az, hogy egymással jól kitoljanak, de ő (a srác) nem fog ehhez asszisztálni.

Csodával határos módon a debil szülők pár hónap alatt felfogták, hogy ez így tényleg nem mehet tovább, és hogy a srácnak mindenben maximálisan igaza volt. Különköltöztek, és mindketten bocsánatot kértek tőle. Azóta viszonylag normalizálódott a viszony.

Katasztrófa, hogy egyes szülőknek mennyire nincs saját akaratuk és elhatározó képességük, így inkább maradnak a sz@rban, bármekkora legyen is az, minthogy megpróbáljanak lábra állni, mert hát az nem kényelmes.

2018. márc. 6. 13:08
 70/70 anonim ***** válasza:
80%
Itthon ez a normális,ez a magyar családmodell,ezért nullás mindenki. Itthon sokan a család fogalmát se ismerik..
2018. márc. 6. 13:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!