Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek, ha arra érnétek...

Mit tennétek, ha arra érnétek haza, hogy 18 éves lányotok egy fiúval fekszik fehérneműben az ágyában?

Figyelt kérdés

18 éves, gimnazista 12.-es lány. A szülők elutaztak hétvégére, úgy volt hogy vasárnap este jönnek haza. Lányuk szombaton buliban volt és hazahozott egy ismeretlen srácot, akivel lefeküdtek. A szülők vasárnap délelőtt váratlanul hazaállítanak, amikor még a lány alszik a fiúval az ágyban egy szál fehérneműben, amit természetesen észrevesznek, miutàn benyitottak a lány szobájába.

Nem nagy bulizós a csaj, de annyira leitta magát, hogy hagyta hogy megtörténjen.

Mit szólnátok hozzá? (Termeszetesen a szülő szemszögéből érdekelne)

Hagynátok, mivel “felnőtt” vagy megfognátok a fiút, kezébe nyomnátok a cuccait és kirúgnátok a házból? Más opció?

(Az eset bárátnőmmel történt, nem velem, és ne írjatok privàtokat, köszi:D)

2018. jan. 24. 18:03
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
46%

Azzal nem lenne bajom, ha a barátjával találnám így, de úgy, hogy még ribizli is ráadásul..én csalódnék benne mert nem erre neveltem.

Csúnya a részeg ember, a részeg lány meg egyenesen undorító.

2018. jan. 24. 18:13
 2/41 anonim ***** válasza:
76%
Mit kéne tenni egy 18 éves lánnyal?? A fiú úgyis lelép, ahogy felébred, amennyiben egyéjszakás kaland volt. A leányzót meg, ha észhez tér, el kell vinni esemény utáni tablettáért, ha részegen kefélt, valszeg nem ügyeltek túlságosan a védekezésre. Megfontolandó egy szűrés nemi betegségekre és HIV-re is, bár utóbbinak nálunk elég kicsi a valószínűsége. Remélhetőleg tanul az esetből, el lehet vele beszélgetni, hogy milyen veszélyeknek tette ki magát, de ennyi kilengés belefér, ha egyébként normális a csaj.
2018. jan. 24. 18:18
 3/41 anonim ***** válasza:
29%
Utolsó szerinted ha vadidegenek alá fekszik akkor normális? Nem.. én is ittam már, voltam berúgva is mégse feküdtem össze senkivel pedig lehetőségem lett volna. Aki ribizli az minden körülmények között az, a normális lányok meg nem így viselkednek.
2018. jan. 24. 18:20
 4/41 anonim ***** válasza:
88%
Nem kíváncsiskodnék, hogy a srác egy alkalmi partnere-e csak, vagy az eddig titkolt barátja.
2018. jan. 24. 18:23
 5/41 anonim ***** válasza:
68%

"Utolsó szerinted ha vadidegenek alá fekszik akkor normális? Nem.. én is ittam már, voltam berúgva is mégse feküdtem össze senkivel pedig lehetőségem lett volna. Aki ribizli az minden körülmények között az, a normális lányok meg nem így viselkednek."

LOL. Igen, ha egyszer megtörténik, attól még lehet teljesen normális lány. Öreganyám sincs így besavanyodva, mint te.:D

2018. jan. 24. 18:27
 6/41 anonim ***** válasza:
26%
Jó, ha felétek a ribi a normális, egészségetekre. Szerencsére azokban a körökben ahol én mozgok ez szégyen. Pedig messze nem vagyok öreg, de elásnám magam ha nem bírnék parancsolni magamnak. Szülőkén meg elásnám magam amiért ilyen gyerekem van.
2018. jan. 24. 18:28
 7/41 anonim ***** válasza:
87%
18 éves felnőtt nő,a huszon harmimcas évesek is alkalmiznak,én is beválltam párszor mert igenis kell a töltődés akkor is ha épp nincs tartos kapcsolat,nem tartozik senkihez nem kell elszámolni csak saját magával,manapság már nem házasság függő a szexualitás szerencsére... Semmit nem szolnék,képmutatás lenne.
2018. jan. 24. 18:35
 8/41 anonim ***** válasza:
52%
megkérdezném tőle, mi a francért vette fel szex után a bugyit...
2018. jan. 24. 18:37
 9/41 TappancsMancs ***** válasza:
91%

Nekem már az feltűnt, hogy egy 18 éves korúra rányit kopogás nélkül egy szülő. Ekkorra már régen kell intim/magán szférát biztosítani neki, mondhatnánk úgy is jár neki mint a szülőkre se nyit rá egy 18 éves. Még fiatalabb sem. Akik ennyire becsülik a magánszférát azoknak valószínűleg nincs is igazán. Ezt már fiatalabb korban kellene megszokni.

Másik a beleegyezési korhatár ami érvényes a 18 éves lányukra, így beszélhetnek róla ha jó a viszonyuk.

Esemény utáni tabletta is szóba jöhet - nyilván. Valamint illene megkínálni őket reggelivel, kávéval, stb, amit vendégeknél szokás.

2018. jan. 24. 18:40
 10/41 anonim ***** válasza:
33%
Nagy udvariatlanság a szülő részéről, ha korábban érkezik haza....
2018. jan. 24. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!