Mit tennétek, ha arra érnétek haza, hogy 18 éves lányotok egy fiúval fekszik fehérneműben az ágyában?
18 éves, gimnazista 12.-es lány. A szülők elutaztak hétvégére, úgy volt hogy vasárnap este jönnek haza. Lányuk szombaton buliban volt és hazahozott egy ismeretlen srácot, akivel lefeküdtek. A szülők vasárnap délelőtt váratlanul hazaállítanak, amikor még a lány alszik a fiúval az ágyban egy szál fehérneműben, amit természetesen észrevesznek, miutàn benyitottak a lány szobájába.
Nem nagy bulizós a csaj, de annyira leitta magát, hogy hagyta hogy megtörténjen.
Mit szólnátok hozzá? (Termeszetesen a szülő szemszögéből érdekelne)
Hagynátok, mivel “felnőtt” vagy megfognátok a fiút, kezébe nyomnátok a cuccait és kirúgnátok a házból? Más opció?
(Az eset bárátnőmmel történt, nem velem, és ne írjatok privàtokat, köszi:D)
Azzal nem lenne bajom, ha a barátjával találnám így, de úgy, hogy még ribizli is ráadásul..én csalódnék benne mert nem erre neveltem.
Csúnya a részeg ember, a részeg lány meg egyenesen undorító.
"Utolsó szerinted ha vadidegenek alá fekszik akkor normális? Nem.. én is ittam már, voltam berúgva is mégse feküdtem össze senkivel pedig lehetőségem lett volna. Aki ribizli az minden körülmények között az, a normális lányok meg nem így viselkednek."
LOL. Igen, ha egyszer megtörténik, attól még lehet teljesen normális lány. Öreganyám sincs így besavanyodva, mint te.:D
Nekem már az feltűnt, hogy egy 18 éves korúra rányit kopogás nélkül egy szülő. Ekkorra már régen kell intim/magán szférát biztosítani neki, mondhatnánk úgy is jár neki mint a szülőkre se nyit rá egy 18 éves. Még fiatalabb sem. Akik ennyire becsülik a magánszférát azoknak valószínűleg nincs is igazán. Ezt már fiatalabb korban kellene megszokni.
Másik a beleegyezési korhatár ami érvényes a 18 éves lányukra, így beszélhetnek róla ha jó a viszonyuk.
Esemény utáni tabletta is szóba jöhet - nyilván. Valamint illene megkínálni őket reggelivel, kávéval, stb, amit vendégeknél szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!