Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek, ha arra érnétek...

Mit tennétek, ha arra érnétek haza, hogy 18 éves lányotok egy fiúval fekszik fehérneműben az ágyában?

Figyelt kérdés

18 éves, gimnazista 12.-es lány. A szülők elutaztak hétvégére, úgy volt hogy vasárnap este jönnek haza. Lányuk szombaton buliban volt és hazahozott egy ismeretlen srácot, akivel lefeküdtek. A szülők vasárnap délelőtt váratlanul hazaállítanak, amikor még a lány alszik a fiúval az ágyban egy szál fehérneműben, amit természetesen észrevesznek, miutàn benyitottak a lány szobájába.

Nem nagy bulizós a csaj, de annyira leitta magát, hogy hagyta hogy megtörténjen.

Mit szólnátok hozzá? (Termeszetesen a szülő szemszögéből érdekelne)

Hagynátok, mivel “felnőtt” vagy megfognátok a fiút, kezébe nyomnátok a cuccait és kirúgnátok a házból? Más opció?

(Az eset bárátnőmmel történt, nem velem, és ne írjatok privàtokat, köszi:D)

2018. jan. 24. 18:03
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
88%

#20 nagyon jó kérdést tesz fel.

Nekem is volt 18 évesen egy "ismeretlennel" egyéjszakás kalandom. Egy. Azóta nem volt, nincs is rá igényem, tartós kapcsolatban vagyok egy emberrel akivel le akarom élni az életemet.

Az ismeretlen azért van idézőjelben, mert anyám ha meglátta volna a srácot, így könyveli el. Amúgy évfolyamtársam volt, egy matekccsoportban voltunk, haverok vagyunk, egy társasággal járunk sörözni azóta is, tehát számomra nem ismeretlen, hanem megbízható ismerős.

És természetesen nem voltam annyira részeg hogy ne tudjak felelősen gondolkodni, illetve természetesen védekeztünk gumival, mert betegségek, és mert gyerek. Nem én kértem, ő vette elő szó nélkül a gumit.

2018. jan. 24. 20:59
 22/41 anonim ***** válasza:
52%

"Valamint illene megkínálni őket reggelivel, kávéval, stb, amit vendégeknél szokás."

Ezt azért túlzásnak érzem egy alkalmi dugópajtival szemben.:-) Egyébként sem a szülő vendége.

2018. jan. 24. 21:01
 23/41 anonim ***** válasza:
82%
Megkérdezném hogy védekeztek e. Ha nem akkor irány esemény utáni tablettáért. Utána elbesuélgetnék vele, hogy ez nem túl biztonságos és nem is túl okos dolog és hogy nem szeretném ha rendszer lenne belőle. Mert hiába felnőtnek hiszi magát még nem az és ez amúgy se szép dolog.
2018. jan. 24. 21:05
 24/41 anonim ***** válasza:
36%

Nem tudom mit szólna a sok ribizliző, hápogó ember, ha egy 18 éves fiú csinálta volna ugyanezt. Nem attól lesz valaki rossz ember, hogy kikkel, hányszor és mikor szexel, bármilyen hihetetlen is a dolog, a nők értékét pedig jobb helyeken meg már egy ideje nem abban mérik, hogy hány partnerük (nem) volt. Meg amúgyis egy felnőttről beszélünk :D

Nem voltam annyira régen gimanizta és hála az Istennek a memóriám sem annyira szeletív, hogy ne emlékezzek arra, hogy milyenek voltak a gimisek Ha amúgy tudom, hogy felelősségteljes a lányom (és igyekezném annak nevelni), akkor az ég világon semmit. Mondjuk a "hagyta, hogy megtörtnéjen" itt nem erre utal, jobb esetben mindketten akarják a dolgot, az egyik nem csak passzívan hagyja magát. Miután elment megkérdezném, hogy milyen a kapcsolata a fiúval, de kb. ennyi, meg megkérdezném, hogy főzzek-e nekik egy kavét :D

2018. jan. 24. 23:44
 25/41 anonim ***** válasza:
70%
Megvárnám amíg elhúz a srác, utána megkapná a magáét a kisasszony. Ha különköltözik, azt visz fel akit akar, de kuplerájt ne csináljon már a családi házból. De nálunk ilyen biztosan nem fordulna elő.
2018. jan. 25. 07:05
 26/41 anonim ***** válasza:
3%
Mikor meglátnám elengednék egy olyan üvöltést mint Chewbacca mikor meghal a Han Solo, közben már tokostúl dőlne az ajtó befelé nagy porral és a srácot meg szétszedném mint kezdő szerelő a Zaporozsecet.
2018. jan. 25. 07:14
 27/41 anonim ***** válasza:
54%
Semmit,fiatal,belefér ez nagy ritkán.
2018. jan. 25. 07:37
 28/41 anonim ***** válasza:
60%

" De nálunk ilyen biztosan nem fordulna elő."

LOL. Ha nincs is lányod, akkor nem.:D

2018. jan. 25. 09:36
 29/41 anonim ***** válasza:
60%
Van 3 is, egyikből se lett tiniriband :D
2018. jan. 25. 10:19
 30/41 anonim ***** válasza:
80%

Eleve ott kezdődik a dolog, ha csukva az ajtó, az azért van csukva, hogy úgy is maradjon.

Nem nyitogatunk be csak úgy a szobába, nem Tufáliában élünk.

Miután a srác elment -na nem úgy ;) - azért kérdőre vonnám a kisasszonyt, hogy ez mégis mi volt, különösen kitérve a nem kívánt terhességre, a nemi betegségekre, és a lakás esetleges kifoszthatóságára, de nem ordítanám le a haját, egyiknek sem. Úriember módjára kell ezt kezelni.

18 éves, tombolnak a hormonok.

Egy rossz cselekedettel könnyen magunk ellen lehet fordítani.

Ám értelmesen megbeszélve a dolgokat sokkal kooperatívabb, uram bocsá' nyitottabb lesz velünk szemben.

2018. jan. 25. 11:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!