Mit tennétek, ha arra érnétek haza, hogy 18 éves lányotok egy fiúval fekszik fehérneműben az ágyában?
18 éves, gimnazista 12.-es lány. A szülők elutaztak hétvégére, úgy volt hogy vasárnap este jönnek haza. Lányuk szombaton buliban volt és hazahozott egy ismeretlen srácot, akivel lefeküdtek. A szülők vasárnap délelőtt váratlanul hazaállítanak, amikor még a lány alszik a fiúval az ágyban egy szál fehérneműben, amit természetesen észrevesznek, miutàn benyitottak a lány szobájába.
Nem nagy bulizós a csaj, de annyira leitta magát, hogy hagyta hogy megtörténjen.
Mit szólnátok hozzá? (Termeszetesen a szülő szemszögéből érdekelne)
Hagynátok, mivel “felnőtt” vagy megfognátok a fiút, kezébe nyomnátok a cuccait és kirúgnátok a házból? Más opció?
(Az eset bárátnőmmel történt, nem velem, és ne írjatok privàtokat, köszi:D)
Utána, ha már elment a srác, megkérdezném, hogy azért a védekezés eszükbe jutott-e legalább.
Egyébként pedig hagynám.
Arról vitatkozik itt mindenki hogy a lány ribizli, vagy ez belefér...
Na de arról nem beszél senki hogy mit keres egy számomra idegen (feltehetőleg részeg) férfi az ÉN lakásomban???
18 éves felnőtt nő, hát persze 😁
Inkább egy buta kis ribizli. Egy felnőtt nő nem így viselkedik.
Az a 18 éves majd akkor lesz FELNŐTT nő, amikor a SAJÁT lakásába visz fel pasikat, és nem tajt részegen fekszik össze fűvel-fával.
Bármilyen nemibajt elkaphat, teherbe is eshet, rosszabb esetben még erőszak áldozatává is válhat, ha bármilyen vadidegen palival elmegy, mikor alig van magánál, olyan részeg.
Gondolom azért nyitottak be, mert a kis kába lányka többszöri szólásra sem adott életjeleket. Azért meg nehogy már a szülők legyenek a hibásak, amiért előbb értek haza és erre a kiscsaj nem számított...
Én alaposan elbeszélgetnék vele, nincs nekem bajom az egyéjszakás kalandokkal, de ne olyan részegen, hogy az alapvető szabályokat ne tudja betartani, mint pl. a védekezés.
Hagyta, hogy megtörténjen... szerencsétlen kislány kb. magánál sem volt, a csávó meg csak töfködte... azért erre ne mondja senki, hogy normális és elfogadható. Egy 30 éves nő már tudja, hogy kell az ilyet kezelni, de egy 18 éves kislány nem, és ebben a korban nem is normális.
Elvinném az orvoshoz és kérnék neki esemény utánit, aztán meg a boltba és vennék egy tucat durexet, legalább ha már ilyen életet akar élni, akkor védekezzen.
De elsősorban azt tisztáznám vele, hogy ha vadidegen pasikat akar az ágyába cipelni, akkor kezdjen el saját lakás után nézelődni, mert az enyémbe bizony többet nem fog felhozni. Ha lenne egy barátja, akkor oké, de buliban összeszedett, ki tudja miféle csávókat, na azt nem, az én lakásomba biztosan nem.
A srácot meg úgy bnám ki, mint a sz**os pelenkát, csak úgy zuttyanna. Örülhetne, ha nem kapom el a nyakát, amiért a félig öntudatlan 18 éves lányomat reszelgette és még ott aludni is volt képe. Legalább lépett volna le az akció után, ahogy az ilyenek szokták...
" 18 éves felnőtt nő,a huszon harmimcas évesek is alkalmiznak,én is beválltam párszor mert igenis kell a töltődés akkor is ha épp nincs tartos kapcsolat"
Azért egy 18 éves KAMASZ lánynál ne legyen már az a normális, hogy ha épp nincs pasija, akkor kefél fűvel-fával, csak hogy töltődjön... ráadásul az anyja lakásában, totál részegen, egy vadidegen pasival, védekezés nélkül... ne már...
De amúgy ez is jó. Sokszor 2 szülő alig bír fenntartani egy házat, de lány az tudjon magának albérletet fenntartani..
Na de még azok meg sem érkeztek akik elkezdenek pampogni a magánszféráért reklamálóknak "az én házamban oda megyek ahova akarok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!