Miért csinálják ezt velem szüleim? Most buszozzak haza friss műtéttel? :/
kell fizetni a telekocsisnak is. de ha otthon tudnak rá pénzt adni, nem gond. ilyenkor általában a benzint szokták szétdobni annyi főre, amennyien vagytok.
nem tudom, nyilvánosan ezt mennyire vállalnád, de akár egy facebook postot is irhatsz, segítséget kérve a hazajutáshoz. nagyon sok a jószándékú ember, aki lehet amúgy is arra megy és elvinne :) de akadnak olyanok is, akik jótékonyságból elvinnének... persze ők számodra tök idegenek,nem tudom mennyire bízol feltétel nélkül bennük
Ilyen nekem is volt, kiraktak reggel 8-kor a szobából, ezért délután 3-ig várhattam még apám értem jött, mivel még nem voltam 18, ezért máshogy nem engedtek haza.
Igen, friss műtéttel erre való a betegszállító, friss műtéttel nem is szabad buszra ülni.
Menj ki a folyosóra és szólj a nővéreknek!
Az én családom se piskóta, de ezek is. Sajnos csak ők, saját maguk. Ezeknek nem számít, hogy a gyereknek is van érzéseik, gondolataik, életük.
Anyádat is meg tudom érteni, főleg, ha nem gyakorlott sofőr, fél vezetni.
De apád, bocs éppen most megyek jotelba 3 napos duzzogásra, az ész megáll.
Hiába linkelitek a rendeletet, kapásból 2 is illik rá. Pont erre találták ki, ne aggódj!
38, meg ahogy azt Móricka képzeli.
Nagynénémet rákbetegként, közvetlenül mtét után, nagy hasi sebbel, vérző stomával kirakták volna anélkül hogy szállítást szerveznek. Még ilyen esetben is nekünk kellett szólni, hogy hahó, mi nem tudjuk így szállítani.
Csak egy kis kiegészítés.A betegszállító leadástól számítva 24 órán belül köteles a beteget A pontból B pontba juttatni.A 6 óra a mentőre vonatkozik.Viszont mivel megyén kívüli szállításról van szó,azt már pénteken le kellett volna előre jelenteni.
Amúgy ez egy kamu sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!