Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálják ezt velem...

Miért csinálják ezt velem szüleim? Most buszozzak haza friss műtéttel? :/

Figyelt kérdés
Tudni kell szüleimről, hogy 7 éve elváltak, de együtt élnek húgom miatt és mert egymásra vannak utalva, meg a megszokás miatt. Nagyon utálják egymást, naponta erősen összekapnak aminek verekedés vagy megsértődés a vége. Holnap végre elhagyhatnám a kórházat egy műtétem után 1 hét fekvés után de szüleim annyirq összekaptak, hogy emiatt egyikük sem jönne el értrm kocsival a kórházban. Pápáról Érdre pedig friss sebbel nem szabad és nem is tudok 5 órát buszozni. Hiába próbáltam beszélni apával, ő most elment otthonról és nem fog eljönni értem amíg nyűgös (ez nála kb 3 nap, ilyenkor elhúzódik egy szállodába vagy nem jön ki a szobájából otthon max pisilni) és anya meg nem mer ilyen útviszonyok mellett 100+ km-ert értem jönni. Azt mondják oldjam meg valahogy a hazajövetelt még ha ki ia dobbak a kórblházból, sajnálják, de ez most így jött ki a veszekedésük időpontja. Mit tegyek?

2018. márc. 4. 17:49
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
87%

kell fizetni a telekocsisnak is. de ha otthon tudnak rá pénzt adni, nem gond. ilyenkor általában a benzint szokták szétdobni annyi főre, amennyien vagytok.

nem tudom, nyilvánosan ezt mennyire vállalnád, de akár egy facebook postot is irhatsz, segítséget kérve a hazajutáshoz. nagyon sok a jószándékú ember, aki lehet amúgy is arra megy és elvinne :) de akadnak olyanok is, akik jótékonyságból elvinnének... persze ők számodra tök idegenek,nem tudom mennyire bízol feltétel nélkül bennük

2018. márc. 4. 19:22
 42/70 anonim válasza:
27%
16-os vagyok. Miért lettem lepontozva? :D
2018. márc. 4. 19:37
 43/70 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem a betegszállító hazavisz majd.
2018. márc. 4. 19:52
 44/70 anonim válasza:
85%

Ilyen nekem is volt, kiraktak reggel 8-kor a szobából, ezért délután 3-ig várhattam még apám értem jött, mivel még nem voltam 18, ezért máshogy nem engedtek haza.

Igen, friss műtéttel erre való a betegszállító, friss műtéttel nem is szabad buszra ülni.

Menj ki a folyosóra és szólj a nővéreknek!

Az én családom se piskóta, de ezek is. Sajnos csak ők, saját maguk. Ezeknek nem számít, hogy a gyereknek is van érzéseik, gondolataik, életük.

Anyádat is meg tudom érteni, főleg, ha nem gyakorlott sofőr, fél vezetni.

De apád, bocs éppen most megyek jotelba 3 napos duzzogásra, az ész megáll.

Hiába linkelitek a rendeletet, kapásból 2 is illik rá. Pont erre találták ki, ne aggódj!

2018. márc. 4. 20:17
 45/70 anonim válasza:
85%
Majd ird meg hogy jutottal haza!!
2018. márc. 4. 20:24
 46/70 anonim ***** válasza:
29%

38, meg ahogy azt Móricka képzeli.

Nagynénémet rákbetegként, közvetlenül mtét után, nagy hasi sebbel, vérző stomával kirakták volna anélkül hogy szállítást szerveznek. Még ilyen esetben is nekünk kellett szólni, hogy hahó, mi nem tudjuk így szállítani.

2018. márc. 4. 20:44
 47/70 anonim ***** válasza:
40%
Huha, nem egy egyszerű eset.
2018. márc. 4. 22:48
 48/70 anonim ***** válasza:
55%
Nem a kórház felelősssge h Anyuka és Apuka dedós szinten vannak agyilag is, és Apuci szállodába megy duzzogni,a gyereket meg egye a penész haza...
2018. márc. 5. 00:10
 49/70 anonim ***** válasza:
87%

Csak egy kis kiegészítés.A betegszállító leadástól számítva 24 órán belül köteles a beteget A pontból B pontba juttatni.A 6 óra a mentőre vonatkozik.Viszont mivel megyén kívüli szállításról van szó,azt már pénteken le kellett volna előre jelenteni.

Amúgy ez egy kamu sztori.

2018. márc. 5. 01:57
 50/70 A kérdező kommentje:
Beszéltem anyával, lehet el jön értem de nagyon fél egyedül utazni ekkora távolságot főleg csúszós utakon, nem ígér semmit. Apa fel sem veszi a telefont, kinyomja vagy ignorálja. A reggeli visiten nem akarták elhinni, hogy ilyen van és a betegszállító 3 megyén keresztül nem vihet elvileg. Most tanácskozások vannak, én is szóbakerülök, remélem hazatudok menni valahogy
2018. márc. 5. 07:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!