Miért csinálják ezt velem szüleim? Most buszozzak haza friss műtéttel? :/
Figyelt kérdés
Tudni kell szüleimről, hogy 7 éve elváltak, de együtt élnek húgom miatt és mert egymásra vannak utalva, meg a megszokás miatt. Nagyon utálják egymást, naponta erősen összekapnak aminek verekedés vagy megsértődés a vége. Holnap végre elhagyhatnám a kórházat egy műtétem után 1 hét fekvés után de szüleim annyirq összekaptak, hogy emiatt egyikük sem jönne el értrm kocsival a kórházban. Pápáról Érdre pedig friss sebbel nem szabad és nem is tudok 5 órát buszozni. Hiába próbáltam beszélni apával, ő most elment otthonról és nem fog eljönni értem amíg nyűgös (ez nála kb 3 nap, ilyenkor elhúzódik egy szállodába vagy nem jön ki a szobájából otthon max pisilni) és anya meg nem mer ilyen útviszonyok mellett 100+ km-ert értem jönni. Azt mondják oldjam meg valahogy a hazajövetelt még ha ki ia dobbak a kórblházból, sajnálják, de ez most így jött ki a veszekedésük időpontja. Mit tegyek?2018. márc. 4. 17:49
11/70 Andizsuzsi válasza:
Bejelented a kórházban, hogy nincs mivel hazamenned és kérsz betegszállítót.
12/70 A kérdező kommentje:
Szálloda vagy taxi lehetetlen, 1000 ft-ot hagytak rám 1 hétre ami el is fogyott mert kajára hagyták büfére.
2018. márc. 4. 17:59
13/70 anonim válasza:
Te nagyon nem akarod a betegszállítót felfogni a válaszok közül. Kórházban vagy egyáltalán, vagy csak szidatni akarsz valakit?
14/70 A kérdező kommentje:
Jaj hopsz, nem küldte el, jó akkor betegszállítót megkérdem :D
2018. márc. 4. 18:06
15/70 anonim válasza:
Erre találták ki a betegszállítót. Jelezd a kórházban, hogy máshogy nem tudsz hazamenni. Nyilván nem mehetsz busszal, ha komolyabb műtéted volt.
A szüleid pedig jobb ha most kezdenek imádkozni, hogy mire vén csontok lesznek, és szükségük lenne valamire, akkor a gyerekeik ne szarják le úgy őket, ahogy most ők teszik.
Istenemre mondom, a szaporodást csak egy bizonyos IQ szint felett lenne szabad engedélyezni...
16/70 anonim válasza:
Taxi esetleg? Mondjuk a betegszállító tényleg jobb. Amúgy én is részvétemet nyílvánítom a szüleid miatt, ezen már nem tudom eldönteni, hogy szomorú vagy nevetséges-e.
17/70 anonim válasza:
Ja apucinak van pénze szállodába futkosni de fuvart a gyerekének nem tudna fizetni. Hányok...
18/70 A kérdező kommentje:
Majd holnap reggeli visiten rákérdezek erre a betegszállítóra, remélem akkor is hazavisznek ha ilyen messze lakom és nem ide tartozom.
2018. márc. 4. 18:12
19/70 anonim válasza:
Ne holnap kérdezz rá, hanem azonnal!
Mert nem taxi, meg kell előre rendelniük.
20/70 anonim válasza:
Hogyne vinnének. Ha indokolt, az orvos megrendeli:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!