Miért csinálják ezt velem szüleim? Most buszozzak haza friss műtéttel? :/
A betegszállítót meg fogják oldani neked, ha nem tudsz másképp hazajutni, csak az baromi macerás lesz.
Egyszer a húgomat vitték Balatontól Nyíregyházáig (nyaralás közben érte a baleset), és valóban, nem vihet át a betegszállító az egész országon. Őt 10+ óra alatt hozták haza, mert az egyik elvitte egy darabon, utána másik kórházból Pestig, utána megint várnia kellett, aztán megint más vitte tovább... Nem is tudom, összesen talán négy szállítóval jutott haza az illetékes kórházba, de mindenhol várnia kellett ugye.
Betegszálítás
Egyik rokonomat Battonyáról egy darab betegszállító autó vitte fel Budára a Országos Gerincgyógyászati Központ-ba. Azért ment, hogy hátha ők tudnak valamit kezdeni a fájós , többször műtött hátával. A háziorvos megrendelte a betegszállítót. A A megbeszélt időpontban, 6-kor megjelentek a háznál. Aztán haza is hozták délután kb 5 órára.
Erről van szó utolsó!
A szomszéd nénit, szemészeti vizsgálatra betegszállító vitt be, hozta haza, mert csepegtett stb szemmel nem tudna buszozni.
Apád meg egy farok, vannak ilyenek... Nem kell kiakadni, csak majd rád isnígy számítson.
Bocs, kislányom, most 3 napos szállodai duzzogáson vagyok, valószínű nem is egyedül, te meg rohadj meg a kórházban.
Az enyém ilyenkor elkezdene ócsárolni, hogy kamu beteg vagyok, minek mentem orrvoshoz, csak nem akarok iskolába menni. Képes magából kikellve üvölteni.
Anyád nem tud valakit megkérni, hogy vezesse az autótokat és úgy elmenni érted?
Na, anyád is, basszus!!!! Most nem ér rá, majd ekkor meg akkor hívd, apád meg kinyomja a telefont, mert sajnálja épp magát?!
Ezek milyen szülők már?, két ilyen sz@rházit, már bocsánat!!
Frissen szakadó hóban, eltakarítatlan utakon vittem a kicsi gyerekemet sebészhez, gyorsan (!), mert megmondta, h max 1 órát tud még bent lenni. Most kit akasztottam volna le, hogy jajjjjjj, valaki vigyen el?! Hát a gyerekemért csak bemegyek a kórházba, ha 50el megyek egész úton, akkor is! Meg mi az, hogy ilyen utakon -tél van, és??
Anyád is, meg apád is egy-egy egoista selejt, majd emlékezz rá kellő időben.
Betegszállítót kérj. Elhiszem, hogy szégyen, de mond meg a szobaorvosnak, hogy nem tudsz hazamenni, mert nem jön érted senki, plusz nincs pénzed sem, mert azt sem hagytak nálad. (Egy ezres egész hétre -ez komoly? 2 gyökér.....)
Ez van, 18 éves gyerek mit csináljon?!
Kamu.
"de nagyon fél egyedül utazni ekkora távolságot főleg csúszós utakon+
Nem csúsznak az utak.
"A reggeli visiten nem akarták elhinni, hogy ilyen van"
Már hogyne lenne? A betegszállító ezért van kitalálva.
"és a betegszállító 3 megyén keresztül nem vihet elvileg."
Vihet. Ha neked Pécsre kellene menned akár csak vizsgálatra is, akkor is.
59es, mi bajod van?
Ha te ilyesmiről nem hallottál, az a te szerencséd vagy tudatlanságod, de ne ettől akarj már okos lenni.
Én is ismerek olyat, akinek a hátát ezzel műtötték, meg olyat is, akinek a gyerekének a fenekén volt.
Úgy kivágnám innen ezt a sok kamuzó idiótát, hogy nocsak! Marha idegesítő, ahogy oldalakon keresztül igyekeznek erőltetni a semmit. Ha én vmt nem hiszek el, vagy nem veszem komolyan, akkor nem foglalkozok vele. De nem igyekszem kékharisnya meg Poirot módon bebizonyítani azt, amit nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!