Miért csinálják ezt velem szüleim? Most buszozzak haza friss műtéttel? :/
Figyelt kérdés
Tudni kell szüleimről, hogy 7 éve elváltak, de együtt élnek húgom miatt és mert egymásra vannak utalva, meg a megszokás miatt. Nagyon utálják egymást, naponta erősen összekapnak aminek verekedés vagy megsértődés a vége. Holnap végre elhagyhatnám a kórházat egy műtétem után 1 hét fekvés után de szüleim annyirq összekaptak, hogy emiatt egyikük sem jönne el értrm kocsival a kórházban. Pápáról Érdre pedig friss sebbel nem szabad és nem is tudok 5 órát buszozni. Hiába próbáltam beszélni apával, ő most elment otthonról és nem fog eljönni értem amíg nyűgös (ez nála kb 3 nap, ilyenkor elhúzódik egy szállodába vagy nem jön ki a szobájából otthon max pisilni) és anya meg nem mer ilyen útviszonyok mellett 100+ km-ert értem jönni. Azt mondják oldjam meg valahogy a hazajövetelt még ha ki ia dobbak a kórblházból, sajnálják, de ez most így jött ki a veszekedésük időpontja. Mit tegyek?2018. márc. 4. 17:49
31/70 anonim válasza:
Ez borzasztó. Miféle szülők ezek?
32/70 anonim válasza:
Ez borzasztó. Miféle szülők ezek?
Hát ez a mostani magyar család modell sajnos.. Csok és társainak az eredménye. :(
33/70 A kérdező kommentje:
A d pontra hivatkozva talan kérhetek. Amúgy ez is igaz, hogy buszra sincs pénzem, mert 2000 ft az odaút,most jut eszembe.... Akkor nincs más megoldas. Viszont most volt esti visit, ott mondták, hogy reggel a főorvossal beszéljem meg
2018. márc. 4. 18:48
34/70 anonim válasza:
Ezt majd az orvos eldönti, 67%-os,nem te.
Ha műtéti sebe olyan, hogy nem lenne tanácsos 5 órát zötykölődnie tömegközlekedve, megrendelik neki.
Ha jó az általános állapota és nem áll fent a sebszakadás veszélye, akkor meg nem.
Ilyen egyszerű.
36/70 A kérdező kommentje:
Sipoly műtétem volt a hátamon, elvileg nem nagy a szakadásveszély, de nem hinném hogy célszerű így tömegközlekedni.
2018. márc. 4. 18:52
37/70 anonim válasza:
Valoban, 35, majd az orvos eldönti. Már meg is tette, hiszen a kérdező holnap mehet haza. Ha betegszállítóra lenne szüksége, már Meg lett volna rendelve és ezt a kérdező is tudná
38/70 anonim válasza:
Szia! Anyadekat nem minositem, azt mar paran megtettek elottem! Esetleg telekocsival nem tudod megoldani? :) (bocsi ha mar valaki irta csak feluletesen futottam at a valaszokat.)
39/70 A kérdező kommentje:
Nem tudom, kell fizetni a telekocsinak?
2018. márc. 4. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!