Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert szült ha csak nyűgnek tart?

Miert szült ha csak nyűgnek tart?

Figyelt kérdés

Sok szülő ahogy anyám is engem mint a saját gyermekét csak egy nyügnek tekint,hozzáteszem soha nem volt velem probléma jó tanuló voltam nem keveredtem bele semmiféle rossz társaságba,konfliktusba.

Mégis úgy gondolja anyám hogy egy gyerek csak teher és önfeláldozás

És sok szülőtől is hallom ugyan ezt,hogy csak a probléma van a gyerekkel nem fogad szót,a gyerek miatt nem tudok már elmenni a fodrászhoz sem nincs egy szabad percem sem..stb.... minden problémát ráhárít a gyerekre,hogy a gyerek miatt van minden

Kezdjük ott sok szülő miért panaszkodik olyan miatt mint pl : nem tudd elmenni fodrászhoz. Nem reggel7-este 19 ig tart egy ilyen

Szerintem meglehet oldani mindent, csak akarni kell, ha én annyira fodrászhoz akarnék menni már rég megtettem volna, nekem ne mondja senki,hogy egy gyere miatt nem tudd ...Magaddal is tudod vinni a gyereket vagy van egy apja aki ugyan úgy szülő.

Miért panaszkodik minden anyuka,hogy nincs idő magára a gyerek miatt mégis,hogy lehet egy gyerekre fogni az ilyet.?

2018. febr. 28. 05:09
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
62%
Megmondom őszintén mindig úgy voltam vele, hogy lesz gyerekem, mert kell gyerek. Amióta van teljesen megváltozott a véleményem! Nagyon élvezem az egészet. Én kezdetektől viszem kozmetikushoz, fodrászhoz, illetve gyógytornász vagyok, a “betegekhez” is viszem, sosincs ebből baj. Természetesen nem fertőző betegek. Segítségem nincsen nekem se, Anyukám jön 1 héten 1-szer 2 órára. Főzni mindennap főzök délelőtt a kislányommal, segít:). Takarítást meg úgy oldom meg, hogy mindennap egy keveset csinálok, pl. az egyik szobát. Próbáltam úgy nevelni, hogy egyedül is eljátszon. Azóta már úton a Tesó:). Én imádom ezt az egészet. Sokszor nehéz, fárasztó, de nem cserélném el semmire. Szerintem sokkal, de sokkal könnyebb, mint ahogyan ezt sokan állítják. 2 hét múlva államvizsgázom, úgyhogy most zombi üzemmódben vagyok, de túl leszek rajta remélem.
2018. márc. 1. 14:52
 32/32 anonim ***** válasza:
62%
Amúgy sokan csak azért panaszkodnak, mert egy kis figyelemre vágynak,közben pedig semmi bajuk a gyerekneveléssel.
2018. márc. 1. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!