Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti tisztelnétek anyatokat...

Ti tisztelnétek anyatokat csak azert mert o szült meg, ha semmi tiszteletet nem érdemelne?

Figyelt kérdés

Anyam folyton veszekedik velem,bármit csinálok nem jo neki.Nem tud viselkedni sem ,mindenhol kiabál,étterembe tele szájjal beszél.Apamat is csalja évek óta.Azt kéri hogy tiszteljem,de egy olyan erkölcstelen ember hogy egyszerűen nem tudom.Ti mit tennének?

17/L

2016. júl. 31. 08:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%

Ha nem tudd viselkedni es kiabal,ne menj vele sehova; ha szegyelled.

Ha etteremben nem tudd viselkedni meg normalisan enni azzal neked nem kell foglalkozni mert nem teged neznek le, nem neked kell szegelni magad, magat jaratja le!

Apadat csalja nem a te dolgod, majd ha apad akar valamit tenni, tesz.

Es kene tosztelned, mert csak kihordott 9honapig, fajdalmasan megszult, es felnevelt.. ha nem is szereted meg nem is azert tiszteled mert ember de legalabb azert mert az anyad!- nem tudsz semmit tenni, a csaladot nem te valsztod meg csak a bararokat:))

2016. júl. 31. 08:33
 2/13 Titusztitusz ***** válasza:
89%
Nekem önmagában annyi, hogy "ő szült meg", még az égvilágon semmi okot nem szolgáltatna a tiszteletre...És a helyedben én sem tudnék tisztelni egy ilyen "anyát"...
2016. júl. 31. 09:00
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem.
2016. júl. 31. 09:10
 4/13 anonim ***** válasza:
59%

"csak kihordott 9honapig, fajdalmasan megszult,"

- Mintha lett volna más választása.

" es felnevelt."

- Mert ugye apja nem volt...

2016. júl. 31. 09:12
 5/13 A kérdező kommentje:
Jo megoldás hogy ne menjek vele sehova,de akkor is sokat vagyunk egyutt.Akármenyit dolgozok otthon mindig bele köt valamibe,szeretnek tovább tanulni,arra is azt mondta o nem azert dolgozok hogy fizesse nekem.(es megjegyzem hogy "felnevelt" igen de bármit vett nekem felhányta minden nap)
2016. júl. 31. 09:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
2016. júl. 31. 14:10
 7/13 A kérdező kommentje:
Honnan tudom letölteni a teljes könyvet?
2016. júl. 31. 14:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Megértelek kérdező, nekem anyám és apám is ugyan ez a kategória. Nem lehet őket tisztelni, ez van. Legalább van előtted egy példa hogy milyen ember ne legyél. Tudom, sovány vigasz. 16/L
2016. júl. 31. 15:45
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem tiszyeled de elvarod hogy eltartda a lusta segged.

Egyszer te is anya leszel es 10x kapod ezt vissza.

Ha az en lanyom igy beszelne rolam ugy kidobnam mint macskat sza...

2016. júl. 31. 15:52
 10/13 A kérdező kommentje:

9-es nincs "lusta seggem" nagyon sokat segítek itthon,sokkal többet dolgozok mint anyam aki egesz nap alszik szinte..

De ezt te nem értheted biztos te is egy buta szülő lehetsz aki azt hiszi ő a nagy főnök,es bárhogy tudja csicskaztatni a gyereket,mert ugye azert csinálta.Es nyugodtan lepontozhatsz,de attól jobb nem leszel

2016. júl. 31. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!