Apa egyáltalán nem adnak elismerést és tiszteletet. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A szüleim főleg az apám nem dicsér sose meg csak a lebaszást és az okoskodást kapom meg, anya az még skót(sóher) :DDD de szerintem sokan így vannak mostanság, na a lényeg apa mindig kioktat mert ő próbál dominálni, le se szarja a tanulmányomat...hol ott megint osztályelső lettem egy rendészeti középiskolában, ami egy vállveregetést megérdemelnék szerintem . Elégé kiábrándító, de tegnap is amikor edzésen mentem és amikor haza jöttem azért kaptam a lebaszást ,mert elvileg flegmán mondtam meg ,hogy mikor jövök haza...és csodálkozik, hogy miért nem beszélek vele.....2014. jan. 28. 13:55
1/4 anonim válasza:
jaj de jó, pont ilyen rendőrök kellenek nekünk, akik a saját szüleiket nem tisztelik... vadidegeneket vajon mennyire? :(
Mit kéne tenni a tanulmányaidért, szobrot állítani? Ez a dolgod.
2/4 anonim válasza:
én sem kaptam soha egyiktől sem, és akkor mi van nem azért tanultam hogy dicséretet kapjak vagy viselkedtem normálisan nem vagyok én kutya....
3/4 A kérdező kommentje:
Első kérdező: én tisztelem őket, de azért gondolj már bele a helyzetembe 17 vagyok és az én korosztályom a péntek, szombat néha vasárnapját azzal tölti ,hogy szét issza drogozza, rosszabbik esetben szét is kuratja magát én meg edzek, tanulok, és dolgozok egy szaros gyárban magyarul még szabad időm sincs.. Második kérdező: a te válaszod legalább értelmes van is benne igazság, de azért néha napján neked se esne jól egy váll veregetés?
2014. jan. 29. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!