Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti tisztelnétek anyatokat...

Ti tisztelnétek anyatokat csak azert mert o szült meg, ha semmi tiszteletet nem érdemelne?

Figyelt kérdés

Anyam folyton veszekedik velem,bármit csinálok nem jo neki.Nem tud viselkedni sem ,mindenhol kiabál,étterembe tele szájjal beszél.Apamat is csalja évek óta.Azt kéri hogy tiszteljem,de egy olyan erkölcstelen ember hogy egyszerűen nem tudom.Ti mit tennének?

17/L

2016. júl. 31. 08:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Libuska kerdezot nem lehet pontozni.

Ps hulye szulo haxaban laksz penzebol elsz

2016. júl. 31. 16:33
 12/13 anonim ***** válasza:
74%
Csak ezért nem, nem kérted hogy megszüljön, ő akarta így, amúgy meg ha csalja apád én se tisztelném a helyedben.
2016. júl. 31. 17:05
 13/13 anonim ***** válasza:
60%

Ismeros a helyzet, csak nalam komolyabb dolgok is voltak.

Megszakitottam vele a kapcsolatot egy par eve, de meg mindig kozvetetten befolyasolja az eletem.

Az, hogy valaki megszul, attol nem lesz anya. Mert egy anya nem manipulalja, nem hasznalja ki, alazza meg a gyereket. Sajnos nem mindenki alkalmas erre.

16l

2016. júl. 31. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!