Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más is van aki semmi tisztelet...

Más is van aki semmi tiszteletet nem érez az apja iránt?

Figyelt kérdés
2016. jan. 25. 13:01
 1/9 anonim ***** válasza:
26%

Én tisztelem az apámat, bár nem sok jót tett értem.

Ha másért nem is, de azért, mert tökéletes genetikát örököltem tőle; szép vagyok és egészséges.

2016. jan. 25. 13:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Sajnos az enyém már meghalt, de ahogy a gyakorin olvasom a kérdéseket, sokan vannak igy. Nyilván a bánásmód, a közöny miatt. Az emberekből kihűlt a szeretet. Te is látod, mennyi minden leköti a figyelmüket, a tv, telefon, autó stb. A saját örömüket keresik és ritkán tisztelnek mást, főleg a gyermekeiket. Vannak családok akik azért tanulmányozzák a Bibliát, hogy boldogok legyenek és Isten útmutatása ezt garantálja. Szoktam látni kongresszusokon, együtt tanulni, étkezni, beszélgetni őket. Mivel a szülőknek tisztelniük kell a Teremtőt, a férjeknek Krisztust, a feleségnek a férjét igy a gyermekeknek nem nehéz tisztelni az apjukat. És ez igy jó mndenkinek!
2016. jan. 25. 13:10
 3/9 A kérdező kommentje:

@13:07

Na én ezt sem mondhatom el szóval ez megint mínusz pont neki. :D

2016. jan. 25. 13:12
 4/9 anonim ***** válasza:
mind lelkileg-mind fizikailag bántott engem, gyerekként tiszteltem,de az irántam érzett gyűlölete ezt teljesen kiölte belőlem. Most már eljutottam arra a szintre, hogyha ételért könyörögne akkor se nyitnám ki neki az ajtót.Amikor kicsi voltam én és az öcsém nem akart igazán dolgozni, mindent anyukám csinált meg, ha segített a leckében az mindig ordítással és pofonnal járt, ha kicsit is boldogok voltunk mindig el kellett rontania,végül a zsebpénzemet piára költötte, szóval semmiért nem tudom tisztelni.
2016. jan. 25. 13:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem konkrétan tönkretette a gyerekkoromat,a tinédzser éveimet. Az anyámtól rám kapott gyerektartást az új házasságból született kölkeire költötte.

Mindig csak szapult,bántalmazott lelkileg sok esetben testileg is.

Nem voltam soha jó,pusztán mert lánynak születtem. Most az 50 milliomodik házasságból van egy fia,na az szent!

Gyűlölöm az enyhe kifejezés,nem apám,hanem egy vadidegen undorító szemétláda.

2016. jan. 25. 13:24
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Egy szemernyit sem érzek! Csak Színtiszta gyűlöletet ! A halálát kivánom ! Istenem mikor fordul már fel?
2016. jan. 25. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tisztelem. Nem adott rá semmi okot.
2016. jan. 25. 13:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem gyűlölöm, de tisztelni nincs okom, sosem viselkedett sem apaként, sem felelősségteljes felnőtt emberként, mit tiszteljek rajta...
2016. jan. 25. 17:04
 9/9 Carragher_x ***** válasza:
Egy alapvető tisztelet mindenkit megillet, azon túl viszont azt már ki kell érdemelni, nem jár alanyi jogon senkinek.
2016. jan. 25. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!