Hány évesen szült anyukátok, milyen vele a kapcsolatotok?
35 évesen. Inkább barátnői, mint hagyományos anya-lánya kapcsolatunk van. :)
23/L
Enyém 30 évesen szült engem, mint első gyerekét. Nem igazán törődik velem, ha megkérem valamire, elfelejti, a betegségemmel sem törődik, nem visz el orvoshoz rutinvizsgálatra, de egyedül sem enged el engem sehová. Ha kitalálok valami ötletet, és elmesélem neki, rögtön leordít, és addig veszekszünk, míg egyikünk el nem kezd sírni.
17/L
20 éves volt és nagyon jó a viszonyunk
nem ilyen barátnős, nálunk azért megvan az anya-lánya kapcsolat, de bármiről beszélhetnék neki, minden hétvégén találkozunk és hétközben is szoktunk beszélni párszor, hogy kivel mi van
ha meg bármi fontos dolog történik vagy van vmi problémám vagy akár csak rossz kedvem van és szükségem van valakire, ő az első akihez fordulok :)
de amúgy nem hiszem, hogy csak a korkülönbségen múlik, mert bár apukám is csak 23 évvel idősebb nálam, de vele egyáltalán nem jó a viszonyom, nem szoktunk beszélgetni és kb semmit nem tud rólam
20/l
22, és barátnői kapcsolat van közöttünk. mindent elmondunk egymásnak :)
15/L
22 évesen szült, csak a pénz miatt szokott keresni, hogy adjak neki és milyen hálátlan p.csa vagyok stb stb stb.
Szóval rossz.
Egyébként régebben minket is tesónak néztek, mert kiköpött fiatalkori mása vagyok kívülről és ő is fiatalabbnak tűnik a koránál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!