Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány évesen szült anyukátok,...

Hány évesen szült anyukátok, milyen vele a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Engem 21 évesen szült, és nagyon olyan mintha a barátnőm lenne, mindenről tudunk beszélni, nagyon fiatalos sokan azt hiszik a testvérem mert ugyanolyan mint én:) 16/L

2016. okt. 14. 19:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
27 évesen. Nagyon jó a kapcsolatunk. 35/N
2016. okt. 14. 19:34
 2/18 anonim ***** válasza:
64%

35 évesen. Inkább barátnői, mint hagyományos anya-lánya kapcsolatunk van. :)

23/L

2016. okt. 14. 19:38
 3/18 anonim ***** válasza:
40%

Enyém 30 évesen szült engem, mint első gyerekét. Nem igazán törődik velem, ha megkérem valamire, elfelejti, a betegségemmel sem törődik, nem visz el orvoshoz rutinvizsgálatra, de egyedül sem enged el engem sehová. Ha kitalálok valami ötletet, és elmesélem neki, rögtön leordít, és addig veszekszünk, míg egyikünk el nem kezd sírni.

17/L

2016. okt. 14. 19:39
 4/18 anonim ***** válasza:
73%

20 éves volt és nagyon jó a viszonyunk

nem ilyen barátnős, nálunk azért megvan az anya-lánya kapcsolat, de bármiről beszélhetnék neki, minden hétvégén találkozunk és hétközben is szoktunk beszélni párszor, hogy kivel mi van

ha meg bármi fontos dolog történik vagy van vmi problémám vagy akár csak rossz kedvem van és szükségem van valakire, ő az első akihez fordulok :)

de amúgy nem hiszem, hogy csak a korkülönbségen múlik, mert bár apukám is csak 23 évvel idősebb nálam, de vele egyáltalán nem jó a viszonyom, nem szoktunk beszélgetni és kb semmit nem tud rólam

20/l

2016. okt. 14. 19:45
 5/18 anonim ***** válasza:
46%

22, és barátnői kapcsolat van közöttünk. mindent elmondunk egymásnak :)

15/L

2016. okt. 14. 19:49
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat:) sajnálom hogy néhányan nem vagytok jóban:(
2016. okt. 14. 19:49
 7/18 anonim ***** válasza:
49%
16 évesen. 23 vagyok most, mindenhol azt hiszik, hogy a csajom :) Büszke vagyok rá, attól függetlenül, hogy fiatalon szült, nagyon jó anya. A barátnőmmel mintha tesók lennének.
2016. okt. 14. 19:56
 8/18 anonim ***** válasza:
49%
19 évesen. Nagyon szeretem, hogy fiatal és nincs akkora "rés" köztünk, de teljesen más elveket képviselünk. Neki az a legfontosabb, hogy mások mit fognak mondani/gondolni, nekem meg az, hogy minden áron elérjem a céljaimat. Emellett alapvető dolgokban teljesen különböző a meglátásunk, így nem igazán jövünk ki egymással. Egyébként meg nem egy ölelgetős, "ígyszeretlek" típusú ember. Ezt biztos máshogy fogom csinálni a lányomnál. Nem akarom, hogy 10-12 évesen ő is megkérdőjelezze, hogy egyáltalán szereti-e az anyja...
2016. okt. 14. 19:58
 9/18 anonim ***** válasza:
52%

22 évesen szült, csak a pénz miatt szokott keresni, hogy adjak neki és milyen hálátlan p.csa vagyok stb stb stb.

Szóval rossz.

Egyébként régebben minket is tesónak néztek, mert kiköpött fiatalkori mása vagyok kívülről és ő is fiatalabbnak tűnik a koránál.

2016. okt. 14. 19:58
 10/18 anonim ***** válasza:
47%
20évesen szült,bármiben számíthatok rá.25/N
2016. okt. 14. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!