Hány évesen szült anyukátok, milyen vele a kapcsolatotok?
36 évesen.
Sok köztünk a korkülönbség, nem tudom, szabad -e így, vagy lehet -e így fogalmazni. Más világban nőttünk fel, más rendszerben, sokban különbözünk.
Édesanyámmal az a probléma, hogy sokat ad lényegtelen véleményekre, megnézi, mit gondolnak mások, hagyja, hogy (sokszor, de mostanában egyre kevesebb alkalommal) a környezete befolyásolja. Ilyenkor elmondom neki, hogy "Anya, most üljünk le, mert ez nem így megy..." - és akkor elmesélem neki, hogy x véleményére nem adunk, főleg, ha negatív.
Együtt járunk különböző tréningekre, színházba, néha szabadtéri rendezvényekre, és a pályaválasztásom is az, ami az övé. (mellesleg nem tudatosan, nem miatta, csak ebben vagyok jó).
Alapjáraton nagyon jól kijövünk, de mint mondtam, kései gyerekként sok generációnyi különbség van közöttünk, ez szít néha feszültséget, de a világon a legjobban szeretem. :)
16, lány.
engem 28 évesen szült, most 36 éves vagyok.
a kapcsolatunk mindig is siralmas volt, gyerekként ráhagyott a kezeletlen skizo apámra hogy neveljen, utána meg mikor apám elköltözött már 13 éves voltam, akkor meg kitalálta hogy majd ő megmondja nekem a frankót.
akkor csak a törvény tartott vissza tőle hogy fejbelőjem.
most meg már nem érdekel, saját életem van.
36 évesen.
Nem rossz a kapcsolatunk, de semmi különleges. Viszont tűzbe mennénk egymásért mindketten, az biztos.
Nála én is érzem a nagy generációkülönbséget. Viszont ez nem feltétlenül van így, szerintem nagyon személyfüggő. Apukám 38 éves volt, amikor születtem, nála mégsem érzem, szinte egyáltalán...Vele nagyon jó a kapcsolatom.
38 évesen szült.
Voltak viharok a kapcsolatunkban, de meg tudtuk beszélni, rendeztünk mindent, most nagyon jól megvagyunk. Rengeteget segít nekem, bármivel kapcsolatban mehetek hozzá tanácsért! Örülök, hogy ilyen anyukám van!
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!