Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A ti anyukátok hogy viselte a...

A ti anyukátok hogy viselte a költözést?

Figyelt kérdés
Márciusban leszek 19 éves, idén kell jelentkeznem főiskolára/egyetemre. Jobban szeretném ha a főiskolára vennének fel, itt van a falunktól kb. fél órára a város, de akkor is szeretnék költözni. Anyukám már most idegeskedik, hogy mi lesz velem meg felvesznek-e, én még nem vagyok frusztrált, de "átveszem" az idegességét és én is ideges vagyok. Szerintem túlidegeskedi, mások is elköltöznek és el is akarnak már költözni ilyen idős korukban.

2016. febr. 7. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Sírással. Szerencsére apukám rugalmasabb volt :)
2016. febr. 7. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Majd hozzászokik.:) tudja ő is,hogy ez az élet rendje. Bár fél óra nem nagy táv, én emiatt nem tartanék fent egy albérletet a városban. de nyilván ti dolgotok,hogyha nem gond anyagilag, akkor tényleg praktikusabb.

hogyha jó a kapcsolat, hazajársz ugyanúgy hétvégente. de fél órát akar gyakrabban is meg lehet tenni. úgyhogy szerintem nem vészes.

2016. febr. 7. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Őszintén? Az én anyám magasról letojta, sosem érdekelte, hogy mit csinálok. A pia, a napi részegség fontosabb volt neki.
2016. febr. 7. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is idegeskedett, ráadásul Bp-re mentem, eleinte 2-3 naponta be kellett jelentkeznem, hogy minden oké.:-) Aztán ez megritkult, haza is egyre kevesebbet jártam, sokszor melóztam és/vagy buliztam hétvégén. Látta, hogy rendben vagyok, megállok a lábamon, és megnyugodott (már amennyire az anyák meg tudnak nyugodni.:-))
2016. febr. 7. 20:43
 5/6 A kérdező kommentje:

Akkor megnyugodtam, hogy nem csak az enyém aggódik ennyire. :)

De szeretnék kicsit a magam ura lenni, tudom hogy ez felelősséggel jár, de lassan kellene önállósodnom, ezt érzem. Biztos minden lelkiismeretes anyukának nehéz ez, de ez az élet rendje. :)

2016. febr. 7. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi sokat harcoltunk, mert annyira én sem lakom messze a fővárostól, vállalni tudtam volna a bejárást, végül belátta, hogy hajthatatlan vagyok. :)
2016. febr. 7. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!