A ti anyukátok hogy viselte a költözést?
Figyelt kérdés
Márciusban leszek 19 éves, idén kell jelentkeznem főiskolára/egyetemre. Jobban szeretném ha a főiskolára vennének fel, itt van a falunktól kb. fél órára a város, de akkor is szeretnék költözni. Anyukám már most idegeskedik, hogy mi lesz velem meg felvesznek-e, én még nem vagyok frusztrált, de "átveszem" az idegességét és én is ideges vagyok. Szerintem túlidegeskedi, mások is elköltöznek és el is akarnak már költözni ilyen idős korukban.2016. febr. 7. 20:12
1/6 anonim válasza:
Sírással. Szerencsére apukám rugalmasabb volt :)
2/6 anonim válasza:
Majd hozzászokik.:) tudja ő is,hogy ez az élet rendje. Bár fél óra nem nagy táv, én emiatt nem tartanék fent egy albérletet a városban. de nyilván ti dolgotok,hogyha nem gond anyagilag, akkor tényleg praktikusabb.
hogyha jó a kapcsolat, hazajársz ugyanúgy hétvégente. de fél órát akar gyakrabban is meg lehet tenni. úgyhogy szerintem nem vészes.
3/6 anonim válasza:
Őszintén? Az én anyám magasról letojta, sosem érdekelte, hogy mit csinálok. A pia, a napi részegség fontosabb volt neki.
4/6 anonim válasza:
Az enyém is idegeskedett, ráadásul Bp-re mentem, eleinte 2-3 naponta be kellett jelentkeznem, hogy minden oké.:-) Aztán ez megritkult, haza is egyre kevesebbet jártam, sokszor melóztam és/vagy buliztam hétvégén. Látta, hogy rendben vagyok, megállok a lábamon, és megnyugodott (már amennyire az anyák meg tudnak nyugodni.:-))
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak az enyém aggódik ennyire. :)
De szeretnék kicsit a magam ura lenni, tudom hogy ez felelősséggel jár, de lassan kellene önállósodnom, ezt érzem. Biztos minden lelkiismeretes anyukának nehéz ez, de ez az élet rendje. :)
2016. febr. 7. 20:50
6/6 anonim válasza:
Mi sokat harcoltunk, mert annyira én sem lakom messze a fővárostól, vállalni tudtam volna a bejárást, végül belátta, hogy hajthatatlan vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!