Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A ti anyukátok szokott veletek...

A ti anyukátok szokott veletek a szexuális életéről beszélni? Nektek nem fordul fel tőle a gyomrotok?

Figyelt kérdés
2016. febr. 2. 18:51
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Hát, miután én vagyok az egyetlen "jó barátja", így igen megesik. Nem tudom, először még "érdekes" volt, de rájöttem, hogy ez inkább bizarr. Főleg hogy elmond olyan dolgokat, apáról is, magáról is, nem tudom, szóval fura. Nekem nehezen fordul fel a gyomrom bármi ilyenről, szóval lehet csak ez az oka, hogy még nem fordult fel :D Bár én már 22 éves vagyok, szóval azért tudom ezt kezelni, szerintem az sem mindegy hány éves gyerek előtt tárulkoznak ki a szülők e téren.
2016. febr. 2. 19:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nem is akarom.

28/L

2016. febr. 2. 19:09
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem szokott, de ha esetleg néha előhozza, egyből leállítom. Nem olyan a kapcsolatunk, nem tartozik rám. Ráadásul mindig csak azért hozza fel, mert be akarja bizonyítani, hogy márpedig jó a kapcsolatunk (=hallgassak rá mindenben, mert olyan jó anya-lánya viszonyunk van, hogy élheti az életemet helyettem).
2016. febr. 2. 19:13
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Nem! És szerintem ez nem is normális dolog,magánügynek kéne lennie.Meg minek beszéli meg akárkivel is?:O Ez két emberre tartozik jobb esetben meg magánügy.
2016. febr. 2. 19:15
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
Mi meg szoktuk beszélni, ő is mond dolgokat, én is, filozofálgatunk. Mélységében úgy nem megyünk bele azért, józan keretek között tartjuk.
2016. febr. 2. 19:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerencsére. Néha engem szokott az enyémről kérdezgetni, meg mondd dolgokat, de akkor is megpróbálom lerázni.
2016. febr. 2. 19:26
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
Mit értesz ez alatt? Szoktunk beszélni mindenről. De olyan részletességgel természetesen nem, hogy kivel, hogyan, stb. Azt szerintem senkivel sem illik megbeszélni.
2016. febr. 2. 19:30
 8/11 anonim ***** válasza:
24%

Csak a haverokkal 😄

2016. febr. 2. 19:46
 9/11 anonim ***** válasza:
34%

Az ÉN szexuális életemről akarna beszélni:))

De legalább tud róla:).

16L

2016. febr. 2. 20:01
 10/11 anonim ***** válasza:
37%
Nem. Szerencsére az anyám anyámként viselkedik, és nem akarja azt hinni, hogy barátnők vagyunk. Tévedés ne essék, nagyon jóban vagyunk, rengeteg dolgot megbeszélünk, de ő a szülő, én meg a gyereke vagyok, felnőttként is, és nem akar velem olyasmit megbeszélni, ami egyáltalán nem rám tartozik.
2016. febr. 3. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!