Mit tegyek? Miért csinálja ezt apám? Ez már szexuális zaklatás?
Ne találkozz vele egyedül. Intézd úgy, hogy legyen mindig veletek valaki. Tesó, apuka új barátnője, esetleg csak nyilvános helyen találkozzatok (étterem, árkád, pláza, ilyesmi). Ha nem megoldható szólj anyukádnak!
Ebben az esetben, hidd el, mindegy, hány éve vagy.
Hát ez a fenékmegfogás igazából lehet teljesen ártatlan és lehet bűncselekmény is, a kontextustól függően. Ugyanis pl az én apám is néha viccesen rácsap a hátsómra, de ebben abszolút semmi nincs, mert apám egyszerűen "nem olyan", egy légynek se tudna ártani.
Ha a te apukád egy más karakterű ember, tehát alapból is durva, más rossz dolgai is vannak, akkor tényleg én is azt javaslom, hogy tartsd a távolságot!
Vigyázz magadra, kitartás!
"Nem nagyon tudtam erre mit reagálni."
Mert? "Apa, ezt légyszi' ne csináld, engem zavar" Ilyen egyszerű.
Úgy utálom az ilyet. "Mert?"
Mondjuk nem olyan, mint te? Ami neked természetesen jön, az neki nem? Ha felnőtt vagy, el kell fogadnod, hogy nem mindenki olyan, mint te.
Köszönöm szépen a válaszokat. Amúgy nem tehetem meg, hogy nem találkozok vele, láthatása van. Mellesleg egy éjszakát együtt leszünk, szóval még csak nem is olyan terep, ahol többen vannak... Pont ezért félek.
Kedves utolsóelőtti! Ez így leírva mind szép és jó, csakhogy eléggé megdöbbentem. Meg amúgy se érdekli, ha ilyeneket mondok.
Plusz szerintem azért annyira nem elfogadott dolog, hogy egy apa megjegyzéseket tesz a lánya egyes testrészeire, és nem mellesleg fogdossa is. Ne haragudjatok, nekem ez a véleményem. Lehet, hogy azért, mert félek tőle, nem tudom.
Azt még lehagytam a kérdésből, hogy 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!