A nevelő apám sejti hogy ferde vagyok. Most mit tegyek?
Ferde? Azt hittem hátgerincferdülésed van.
És mi van akkor, ha sejti, előbb-utóbb úgyis kiderül, legalább már tudják a szüleid.
Igen !
Merd nyugodtan vallalni,mert kulonbemn az egesz eleted egy hazugsag,es stressz lesz !
Ha érdeklődik, én megmondanám az igazat.
Egyébként nem értem, mi ez a nagy hűhó a "ferdeségeket" tekintve. Fiút szeret, lányt szeret, kit érdekel? Egyébként is magánügy, nincs beleszólása senkinek.
"Ferde". Micsoda hülye egy szó ez? :)
Nem rontottál el semmit.
Ezek szerint nem követte el azt a hibát, hogy patáliát csap. Jobban jársz, ha őszinte vagy. Rengeteg frusztrációtól fogod magad megkímélni.
Straight - angolul a heteroszexuálisokatje löli, jelentése: egyenes. Innen van a ferde :)
Ez attól függ, milyen kapcsolatod van vele. Nekem a vérszerinti családommal nagyon nem egyszerű, bigottak és üldözési mániások, mindig én vagyok a bűnbak etc. Kisebb dolgokat se merek elmondani nekik, nem hogy azt, hogy leszbikus vagyok.
Ilyen esetben ne. Amúgy sincs közük a MAGÁNéletedhez.
Ha pedig teljesen normális, jól kijössz velük, nálatok ez nem tabutéma, akkor nem hinném, hogy baj lenne, ha igazat mondanál. :)
8-as, tuti, hogy innen jött a ferde? Mert angolul nem mondják melegre, hogy ferde, magyarul meg nem mondjuk heterora, hogy egyenes.
Hacsak nem a "bent", de az annyira brit, hogy sok amerikai sem ismeri, pedig azonos a nyelv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!