Titeket nem idegesítene ha anyukátok egész nap otthon lenne és haza jönnének arra hogy olyan rendetlenség van, hogy nem lehet le ülni az asztalhoz és még veszekeszik is hogy én mosogassak el?
Annyit csinált hogy főzött egy levest.Általaban delutan 4 kor érek haza suliból és kb mindent rám biz,nem érti hogy tanulnom kell
17/L
Ennyi idosen nekem is "mindent" kellett csinalnom. Amikor elkoltoztem akkor mar a "minden" 3x-osat kellet csinalni. Baratnovel mar a minden "4x"-eset.
Majd megszokod.
A mosogatás az okés, teljesen természetes, hogy ne egyetlen emberen legyen a házimunka, akkor se, ha otthon van.
De ha sok munkát bíz rád s rendetlenség van, az persze baj. Kivéve, ha van rá oka, pl. azért van otthon, mert vizsgára tanul keményen vagy mert otthon dolgozik, s most határidős meló van, esetleg a hármasiker babák éppen hasfájósak... Persze van, aki depressziós és még levest se főz... Kevés az infó.
4-kor hazaesve neked valóban nem kéne sok munkát végezned otthon, de egy picit fontosnak tartanék, főleg, ha valamiért szükség van rá. Elmosogatni apróság, persze ha sokat kell tanulnod, megérteném, hogy majd később vagy valami.
Nem. Volt részem benne, értettem az okát és nem kellett veszekednie velem, hogy mosogassak el.
Úgy írsz, mint vmi hímsoviniszta férj, aki szerint a nô cseléd és kuss a neve, ha nem dolgozik (meg akkor is ha dolgozik).
Ha csak mosogatnom kéne a seggem a földhöz verném.
Picit idősebb vagyok tőled, de kb 16 éves korom óta szinte egyedül viszem a háztartást. Mindenki lesz*rta, hogy érettségiztem, okj-ztam stb.
Most meg főiskolára járok munka mellett(+jogsit is csinálom és kell külön tanárhoz is járnom) és így még a korábbiakhoz képest is 100x nehezebb. Pedig van egy nővérem, aki nem csinál semmi egyebet azon kívül, hogy dolgozik és ő se képes 3 nap alatt kitakarítani(a sulim messze van, és amíg távol voltam, akkor volt ez). Szépen megvárt míg hazaérek. Főiskolán meg egy vizsgaidőszak, meg a zh-k szintén 100x nehezebbek mint a középiskolai dolgozatok. Na jó annyival nem, de erősen tárgyfüggő ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!