Ti mennyi zsebpénzt kaptok otthon?
Légyszi kort és nemet is írjatok. (Én most nem írnám le, mert jönnének az oltások, meg hogy csak "menőzöm" stb, ezt azért írom, hogy légyszi ne is kérdezzétek:))
Köszönöm.
heti 1000 forint, de nem is zsebpénz, inkább kajapénz, amiből félreteszek, ha tudok.
16f
Miért lenne menőzés?
Van olyan ismerősöm akinek gazdagok a szülei. Az apa külföldön dolgozik(3 havonta jön haza), a gyerek az anyjával van otthon. Az apa azon felül, hogy pénzt ad az átlagos dolgokra, (étel, számlák), a gyereknek havonta 50 ezret utal zsebpénz címszó alatt.
Személy szerint nem kapok zsebpénzt, mert otthon megkapok mindent.
Ha kell valami, akkor szólok és megveszik. Ha a sulira kell, ugyanúgy szólok. Ezért nincs is rá szükségem.
Heti 2500-3000 ft
Tudom, hogy kapnek tobbet is, ha tudna adni anyukam... az a napi 500 ft semmire nem eleg szinte, kajara kapom
Masra soha nem kapok. Ha kell, akkor nem eszek es felreteszem. Mashogy nem tudjuk megoldani. 17/l
Amíg otthon éltem addig semmit. Ételt csomagolt édesanyám, tehát nem volt mire költenem. Ha hétvégén üdítőzni mentem, akkor kaptam kb. 1000 Ft-ot.
Amikor kollégiumba kerültem akkor fizették az étkeztetést és kaptam kb havi 10.000 Ft-ot amit ruhára, kikapcsolódásra és arra az esetre költhettem, ha nem ízlett a bentlakásos kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!