Ti mennyi zsebpénzt kaptok otthon?
Figyelt kérdés
Légyszi kort és nemet is írjatok. (Én most nem írnám le, mert jönnének az oltások, meg hogy csak "menőzöm" stb, ezt azért írom, hogy légyszi ne is kérdezzétek:))
Köszönöm.
2016. szept. 22. 15:15
11/22 anonim válasza:
Heti 5000 úgy hogy kollégiumban lakom, 17/f
12/22 anonim válasza:
Nem tudom, miért kellett a 9 es beírót 0 val jutalmazni. Ennyire hihetetlen hogy pl valaki beteg, es 52 éves, és csak napi egy kávéra kap pénzt? Én ismertem olyan 30 éves férfit, aki semmit sem kapott. Nem is kellett neki..
13/22 anonim válasza:
én annak idején semmit se kaptam, max hébe-hóba csúsztattak pár ezret. szüli és névnapokon volt olykor még pénz. amúgy ha vm kellett, akkor megvették nekem, bár nem voltam egy követelődzős gyerek
28/N
14/22 anonim válasza:
Már 22 vagyok, de kamaszkoromban sose kaptam. Ami szükséges volt (pl telefon mert az előző elromlott) azt megvették nekem úgyis, az extra dolgokat meg szülinapi pénzből vettem, vagy diákmunkából.
16/22 anonim válasza:
Semmi zsebpénzt nem kapok. Az évben csak szülinapra meg karácsonyra kapok pénzt azt is csak nagymamamtol, és azt a pénzt mindig be kell adnom a nyári tábor árába. Szóval én teljes mértékben csóró vagyok
17/22 anonim válasza:
Miért van mindenki lepontozva? Ha ők ennyit kapnak, akkor hasznos a válaszuk, mert a kérdésre válaszoltak és kész :D Attól, hogy valakinek nem tetszik, és máshogy nevelné a gyerekét, vagy nem tudom, attól még mint válasz, hasznos...
18/22 anonim válasza:
Heti 3000Ft. Illetve hétvégére 2000Ft költő pénzt, de ami abból megmarad azt vissza szoktam adni.
19/22 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!
2016. szept. 23. 13:22
20/22 anonim válasza:
Miért lett lepontozva a válaszom? 11es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!