25 vagyok nem értem minek jöttem erre a világra. Anyám lepasszolt kiskoromban mert ment vissza dolgozni, aztán általánosban kellett délután mindenre járnom és kitűnőre állnom mindenből. Középiskola alatt le voltam ejtve (szexuális felvilágosítás, bulikba járás nuku). 16 évesen elvált apámtól, aki azóta egy szót se szólt hozzám, pedig én azt akartam maradjanak együtt. Jelenleg dolgozok, de párkapcsolatom soha nem volt, nincsenek barátaim (csak felszínesek) és nem tudom mit csináljak a hátralevő életemben. Apám se beszélt soha velem, de azt a mai napig nem értem anyám miért nem kezelt embernek. Van olyan aki esetleg hasonlót tapasztalt?
anyám apám elvált,apám SOHA nem foglakozott velem a mai napig,anyámmal se olyan jó anya-lánya a viszonyom,inkább mint egy lakó társ. sose mondott el nekem semmit a nővé válásról,fiúkról.iskolában és barátoktól tudtam meg,mi hogy van. rengeteget jártam bulizni,így ismertem meg a vőlegényemet. az ő anyjától tudok még az életről ezt-azt.
én sose foglalkoztam vele,úgy voltam vele hogy ha ők se,én se. ennek ellenére boldog vagyok. járj el azzal a néhány felszínes baráttal bulizni,hátha ismersz meg új embereket,és a többivel nem kell foglalkoznod utána.
2015. júl. 1. 22:37
2/17 A kérdező kommentje:
Nem mintha lenne más választásom, de ezt teszem. Igazság szerint nem a felszínes barátaim hibája ez, hiszen 25 évesen nem lehet olyan mély barátságokat kötni. Ez az egész szimplán a szüleim és az elcseszett tesóim miatt van. Képzeld anyám ráadásul orvos is mellette, meg közkedvelt stb. csak én vagyok leszarva minden téren. Persze a tesóimat is sajnálom, meg apám se ezt érdemelte tőle. Egy abortuszt kellett volna anno anyámnak megcsináltatni és kész. Nem értem mi a francnak neki gyerek.
2015. júl. 1. 22:41
3/17 anonim válasza:
Ha nincs testvèred, ès apukáddal rossz volt a viszonya, lehetséges azért volt veled ilyen szigorú, mert féltett mint egy szem gyerekèt. Kèrdès, mièrt anyukàd ment vissza dolgozni? Apud nem tudott volna? Szerontem sok teher volt rajta, ès nem ùgy tudott a hozzád valò dolgokhoz állni, ahogy kellett volna. Pròbàlj meg egy kicsit pozitìvabban gondolkodni ès akkor lesznek baràtaid meg pàrkapcsolatod is. Nekem speciel anyàm sem volt, mègsem voltam elkeseredve. Megy az èlet nèlkūle is.
2015. júl. 1. 22:41
4/17 anonim válasza:
Bocs, most làttam, vannak testvèreid.
2015. júl. 1. 22:43
5/17 anonim válasza:
Önző dologból szült meg!
1.Pènzt(segèlyt) kapjon èvekig az államtól,hogy èletben tudjon maradni!
2.Ne vágják az arcába,hogy neki mièrt nincs utód!(többi birkával együtt)
3.Hogy ne kelljen annyit foglalkozni apáddal( ott voltál te neki)
Legtöbbünket ezèrt elletèk' meg, meg tojják is:))
Ez a qrva nagy igazság.
Termèszetesen ki nem hagyhatom a pontok közül, hogy kell a rabszolga, ki termel a " nemes uraknak"
2015. júl. 1. 22:45
6/17 anonim válasza:
Hát, azt ne tőlünk kérdezd, miért szült meg.
2015. júl. 1. 23:07
7/17 anonim válasza:
Nyugi nem csak neked szar az életed. En zoldhalyoggal szulettem mind2 szememre, aztán gruppos lettem /tudo betegseg/. Születésem utan 2 hónapi kórházban voltam. 1 eves koromig tobb mint 10 muteten estem at. Jah es kihagytam, hogy anyám 3 naposan ott hagyott a kórházba. Azota nevelo szuloknel vagyok. 2 éves koromig civodott anyám, szoval egyszer nala egyszer nevelő szuloknel voltam. Aztán mar csak 3 évente latogattak apámmal es a tesomekkal. Igen a 3 nagyobb tesómat ok neveltek. Aztán 5 évesen mostoha tesóm megerőszakolt. Egy baratom sincs csak felszinesek. Jelenleg 16 éves vagyok es utalok elni. Nagyon sokszor probaltam ongyilkosaggal de sose volt hozza eleg bátorságom h vegig is csináljak. Szerencsémre 1,5 eve párkapcsolatban vagyok de ha barátommal nagyon osszeveszunk akkor meg előtör belőlem a halál vagy. Nagyon sok erőt es kitartás kivanok neked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!