Miért szült meg így az anyám? Miért nem vetetett el pedig mindenkinek jobb lett volna?
21 éves volt, az apám 17...együtt éltek egy egyszobás albérletben, amit alig tudtak fizetni. Teherbe esett, apám lelépett, azóta se tudom hol van, és mivel anyám maradt az albérletben, csak egyedül kellett fizetnie alig volt pár forintja, se kapcsolata, senki aki segíthetne Neki...
akkor miért tartott meg? :(
Miért jobb ez így neki hogy még mindig itt nyomorgunk abban az egyszobás albérletben ketten és alig van mit ennünk? :( nemértem
egyszerűen nincsenek meg a körülmények, kaját is alig tudunk venni ! Azt gondolta jobb lesz? Azóta is minimálbérért dolgozik ,ugyanott.
Inkább meghaltam volna, mint itt éljek, anyámmal nem találkozom, nappal van itthon amikor én suliban, alig van mit ennünk, stb...
De nem ítélem el, azt mondta már amikor megtudta hogy terhes szeretett, nem akart megölni..
és nincs ötletetek hogy segíthetnék Neki? Én már dolgozhatnék esetleg?
15/L
Hogyne dolgozhatna? Ne beszéljetek neki f*szságokat ha nem vagytok tisztában a hatályos jogszabályokkal. Iskolai szünet idején dolgozhat.
3. voltam
Nem élnek sajnos, apám szülei meg sztem nem is tudnak rólam :/
Internet nincs, de mivel otthon egyedül lennék ezért a délutánjaimat vagy a barátnőimnél vagy itt, a könyvtárba töltöm (kis falubanélünk), itt van sok gép és ingyen internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!