Volt már veletek olyan, hogy azt reméltétek végre jól alakul az életetek, erre mindenkinek jobb lett akit érintett, csak nektek rosszabb?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 16:03
1/9 anonim válasza:
Ezt elég értetlenül fogalmaztad meg,nem nagyon lehet rá válaszolni mert nem tudjuk mire gonolsz....:-(
2/9 anonim válasza:
Sajnos igen.A lehető legrosszabb lett.Sőtt,még annál is rosszabb,mert semmi nem sikerül.
3/9 A kérdező kommentje:
Bármilyen lépésre, amire rászántad magad, aztán jól megszívtad vele, másoknak viszont jól jött :)
2011. ápr. 2. 16:11
4/9 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: igen, kb. én is így érzem most :)
2011. ápr. 2. 16:12
5/9 anonim válasza:
hmmm...folyamatosan 22 éve..nah jó csak 21
6/9 anonim válasza:
2.vagyok.csak nekem ez már 3 éve tart és naponta bízom jobbra fordul akik átvertek,megaláztak azok meg viribülnek.
7/9 anonim válasza:
Igen,lassan 5 hónapja iszom a levét annak,hogy jobb életet szerettem volna magamnak,ezért kockáztattam.Természetesen átvertek,megaláztak,és aki ezt tette,él,mint Marci hevesen,a párja röhög rajtam,na meg a többiek is,akik a környeztemben vannak,mert megint én estem pofára.Másnak vezető beosztás és boldog párkapcsolat jutott,nekem csak megaláztatás,intrika,munkahelyváltás,és egy darabokra hullott kapcsolat után még egy.Az életem egy rakás sz@r...
8/9 anonim válasza:
előttem lévőnek.na hallod én is hasonlóan jártam.kockáztattam.nem jött be.mocskosul nem.és már nem lehet visszacsinálni.munkahely nincs.felcseréltem egy jó kapcsit egy carra és még hitel is van a nyakamon az előzőből.már 1 éve nyaldosom sebeim.:(
9/9 anonim válasza:
összejöttem egy pasival aki elég gazdag,eleinte a pénz motivált,de aztán megszerettem,de egy idő után megmutatta h milyen is igaziból(nem igazán foglalkozik velem). Én szakítanék mert boldogtalan vagyok,de a családom nem enged,mert nagyon rossz anyagi körülmények közt vannak (bár már kezdenek jóllenni),és a párom meg támogatja őket. A Hugom ha buliba megy mindig a páromtól kér kölcsön egy ezrest,persze kap egy 10est,és nem kell vissza adni neki. Én meg buliba sem mehetek,nem vehetek magamnak csinosabb ruhákat-mert akkor megtetszek másnak és elhagyom,ezt meg nem akarja. Szóval mindenki profitál a pasimból csak én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!