Vannak itt olyanok, akiket idősebb korban szült az édesanyja?
Figyelt kérdés
Idősebb alatt a 40 és afeletti nőket értem. Van e még rajtam kívül, akit 40 év felett szültek? Milyen a kapcsolatotok anyukátokkal?2014. dec. 18. 00:32
1/8 anonim válasza:
Engem 42 evesen szult anyukam.
Egész jó. Nem számít, hogy nem érti a fiatalos dolgokat..
2/8 anonim válasza:
Nekem anyósom szült 41 évesen először és utoljára. Hát, nekem fura a kapcsolatuk a férjemmel, nekem kb. a nagymamámmal ilyen a viszonyom.
3/8 anonim válasza:
43 volt anyu, apu 47. Első és egyetlen gyerek vagyok.IMÁDOM! Bárnem ért a modernebb dolgokhoz annyira, de ezt leszámítva semmi különös. Talán annyi, hogy mindig jobban féltett, de én is őt!
4/8 anonim válasza:
Nekem a nagymamám szült 28 évesen - itt vidéken ez a háború után későinek számított, kb olyan lehetett, mint most 45 felett szülni - 2 gyereke született, nagybátyámmal jól kijöttek, anyámmal utálták egymást.
5/8 anonim válasza:
Most úgy őszintén: ezen mit lehet lepontozni? :O
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom. én nem pontoztam le senkit. De ami a lényeg: engem 42 évesen szült anya, apu 49 volt. mindkettejükkel jól kijövök, bár apa fiatalosabb, megértőbb volt mindig is - most is. Anya nagyon féltő, már már túlzottan is.
2014. dec. 19. 00:55
7/8 anonim válasza:
Anyukám 36, apukám 38 volt mikor születtem. Igaz nem 40 felett, de közel hozzá.
Talán az zavar csak, hogy teljesen más a felfogásuk, de ettől függetlenül nem korlátoztak semmiben sem, tehát nem éltem rosszabb életet, mint a kortársaim.
Apuval egyébként egész jól kijövünk, anyuval inkább még az a gond, hogy azt hiszi, mire annyi idős leszek, mint ő, akkorra nekem is olyan lesz a felfogásom, mint neki, pedig ez teljesen esélytelen.
Egyébként az én nagymamám is 28 évesen szülte apukámat, ráadásul apu egyke is. Ez még nekem is elég furcsa, hát még akkor milyen lehetett.
8/8 anonim válasza:
engem idősebb koromban szült, már 40 éves voltam, mikor megszülettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!