Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hol van esélyem szülőt vagy...

Hol van esélyem szülőt vagy nagyszülők találni magamnak?

Figyelt kérdés
Első olvasásra talán nagyon komolytalannak és meglepőnek tűnik a kérdésem de ha elolvassatok miért is teszem fel a kérdést, akkor többen megértitek. Lassan 30 éves férfi leszek, kis gyerekkorom óta nagy szüleim nevelték a szüleim elváltak édesapám nem kíváncsi rám. Édesanyámmal nem túl jó a kapcsolatom. Ezért mert nem ő nevelt engem így hozzá kevésbé kötődök. Kilenc éves voltam amikor az édesapám elköltözött tőlünk a házasságuknak egy másik kapcsolat miatt lett vége. A mai napig nem tudtam feldolgozni azt, hogy ő elhagyott nagyon nagyon hiányzik. Nem érzek iránta haragot nem keresi a társaságomat még a gyerektartást is elintézte hogy ne kapjam nem kíváncsi rám hiába próbálnám meg felvenni vele a kapcsolatot esélytelen. Pontosan 20 éve ment el, és azóta nagyon érzem a hiányát. Talán már nem is az ő hiánya személy szerint, hanem az apa hiánya egyáltalán ami az egész életemet meghatározza. Szeretném elmondani, hogy jártam pszichológusnál mielőtt ezt javasolnátok egy fajta megoldásnak de sajnos nem történt változás. 20 éve nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe az édesapám hogy megkeresném mindenkiben az apát hogy ne vágyok egy ölelésre amit egy apától kaphatok. A számát sem tudom azoknak az éjszakátnak, amelyeket sírva aludtam át mert hiányzott az apa mellőlem. És most hogy már egyik nagy szülöm sem él teljesen kilátástalan vagyok hiába rendezett az életem megvan a megfelelő egzisztenciám akkor is itt van bennem ez az Ür, Amit egyszerűen sehogy sem tudok betölteni. Úgy érzem, hogy amíg ez a dolog valamilyen módon meg nem oldódik addig párkapcsolatot sem tudok normálisan kialakítani. Mindenem megvan amire vágyok, nem szeretnék többet annál ami van nem vagyok egy anyagias típus Nekem csak arra a fajta szeretetre van szükségem, amit nem kaptam meg az apámtól már 20 éve és szeretnék úgy szeretni mint egy gyermek az édesapját. Soha nem szoríthattam apának, apunak, édesapának. Én lennék a legboldogabb a világon, hogyha ez teljesülhetne de egyáltalán nem látok erre semmiféle esélyt. Szívesen várok mindenféle ötletet a problémámra hogyan tudom ezt megoldani hogyan találhatók magamnak egy szülőt. Olyan szülőt, aki hasonlít az apámra és a nagy papámra is. Szeretném érezni azt a törődést, amit a nagy szüleimtől megkaptam mert így csak megélem a mindennapjaimat dolgozom de nincs semmilyen célom. Kérlek ne a helyesírási hibák ba kössetek bele, mobil telefonról próbáltam megírni amennyire csak tudok igyekeztem helyesen írni.

2018. febr. 25. 22:06
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem meg egyáltalán nem való a kérdezőnek sem háziállat, sem saját család. Érzelmileg teljesen labilis, nem beszámítható, nem megbízható.

Nem pszichológus kéne neki, hanem pszichiátria. Ez már súlyos eset.

2018. febr. 26. 14:14
 32/40 anonim ***** válasza:
52%

Okés, szóval lefeküdtél már férfi vendégeiddel, az apa fétised miatt? Sajnos nem tudunk már többet hozzászólni ehhez a témához, tényleg sajnáljuk.

Ennek ellenére még mindig tudom tanácsolni, hogy kezdj el megint szakemberekhez járni. Sajnos teljes roncs lettél, és érzelmileg labilis, nem vagy ura önmagadnak.

2018. febr. 26. 14:34
 33/40 anonim ***** válasza:
56%

8#-as!! Öleld meg apádat lehet neki is hiányzik?..ne félj..

Az én apám lelépett 12 éves koromban szenteste! egy levelet hagyott kint hogy "ne keressetek" két hét múlva tért haza de azt is csak azért hogy elvigye pl. az Amerikából kapott arany fülbevalómat az új csajának meg a cuccait..pár héttel később összeveszett anyám az ő anyjával aki meghalt agyvérzésben hirtelen:(...anyám sem volt szent egy ölelést, stb. nemigen kaptunk csak szidást, kioktatást- máig ilyen!! Gyakorlatilag nem volt családom.

Túl kell ezen lépni az az idő már eljárt!!!!! Én amúgy megkerestem apámat! több év után addigra lecsúszott, elvált újra, a végén még engem is megtagadott úgymond..haragudott hogy nem vettem magamhoz lévén alkoholista lett nekem meg ott volt a pár éves fiam..

Nem lett jobb hogy "lett" soha nem adott egy fillért sem az esküvőmön inkább elment másfelé mert pénzt nem adott menyasszony-táncba az unokájának sem soha semmit nem vett..! Lehet ha megismernéd nem lenne mégsem olyan jó aki nem kíváncsi a saját gyerekére azzal milyen kapcsolatot akarsz?? Hagyd a fenébe, lépj ezen túl meg akarsz bolondulni egyedül fogod tényleg végezni- igazuk van az előttem szólóknak- luxus az önsajnálat!! Az élet pedig rövid !!!

2018. febr. 26. 15:08
 34/40 anonim ***** válasza:
36%
Ne haragudj, de erre nincs esélyed és ezt el kellene fogadnod. Próbáld barátokkal pótolni az űrt, amiről írsz és akkor talán a párkapcsolat terén is tudsz előre lépni.
2018. febr. 26. 18:51
 35/40 anonim ***** válasza:
0%
És ezek a pasik nem néznek furán, hogy ők nem ilyen masszázsra jöttek?
2018. febr. 26. 19:11
 36/40 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy tök fura, hogy mindkét szülőd leszart, de csak apát idealizálod ennyire.
2018. febr. 26. 19:12
 37/40 anonim ***** válasza:
57%

Amúgy meg...szerintem neked nem az apád hiányzik ill. igen, a család, de teremtsd meg, 30 éves vagy már itt az idő..!

Ezt hívják amúgy indulatáttételnek a pszichológiában valójában csak egy "ürügy" , lehet hogy azért hogy sajnálkozhass magadon /ha mondjuk kidolgoznád a beled ilyen nem lenne..!!/, vagy mert nyilván hiányzik a társ stb..de neked kell nyitni nem fognak bekopogtatni hozzád a csajok..stb.. ! És való igaz nekem anyósom is anyám helyett anyám volt, stb.!:)..

Semmi értelme , megértjük, de mással is pont így kicseszett az élet ne hidd hogy csak veled...!

2018. febr. 26. 20:07
 38/40 anonim ***** válasza:
39%

Más szóval soha ne hátra nézz hanem előre!! Semmi értelme siránkozni a múlton mit ad az neked...ezen gondolkozz el.

Amúgy meg ha ennyire hiányzik miért nem keresed meg?? Nincs veszítenivalód. Még az is lehet neki is hiányzol. Ne ítélj soha nem tudhatod te az ő helyében hogyan cselekedtél volna én sem haragudtam apámra pedig éheztünk mikor elment, 14 évesen már dolgoztam /és nő vagyok/..46 kg-val érettségiztem gyakorlatilag az éhhalál küszöbén..azt hiszed érdekelte apámat mikor döglünk éhen addigra már lecsúszott sajna. Már tíz éve halott nagyon korán ment el de mindig is menekült minden elől inkább ő is..

2018. febr. 26. 20:10
 39/40 anonim ***** válasza:
Neked inkabb pszichiáter kell és nem pszichológus. Ha ez ennyire megvisel,hogy ezért más férfiakat kielégítesz, akkor erre itt mi már nem tudunk mit mondani.
2018. febr. 27. 04:40
 40/40 anonim ***** válasza:
32%
Azért mert Utolsó ezt csinálja rendszeresen közel sem biztos hogy ez így van...! :(
2018. febr. 27. 07:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!