Hogyan találhatok magamnak valakit, aki az apám szerepét eljátszaná az életemben?
A konkrét kérdésem igazság szerint az lenne, hogy hogyan találhatok magamnak egy apát... A sajátomat évekkel ezelőtt elveszítettem, nem volt köztünk egyáltalán normális apa-fiú kapcsolat és úgy érzem, hogy sokkal jobb lenne nekem, ha utólag bepótolná valaki ezt nekem.
Még az is jóval több lenne annál, hogy egyáltalán senki nem szeretett a fiaként. Tele vagyok kétségekkel, szorongással, félelemmel, rettegéssel és teljesen egyedül érzem magam, úgy érzem semmit nem tudok normálisan megcsinálni és ami borzasztóbb, hogy egyáltalán nem érzem magam igazi férfinak, mert nincs férfi példakép előttem, akiről példát vehetnék.
Elképzelhetetlenül elesettnek érzem magam és teljes mértékben fájdalommal tölt el, ha apákat látok a fiaikkal, hogy minőségi időt töltenek el. Rettenetesen fáj ez nekem, mert ez kontrasztot von a normális élet meg az én életem között és egyre jobban azt érzem, hogy jogom van ugyanazokra az élményekre, mint egy átlaggyereknek, akit szeret az apja.
Szükségem van egy apára, aki felnevel, férfit nevel belőlem, fiaként szeret, büszke rám, megdicsér, beszélget velem, meg tényleg úgy viselkedik velem, hogy a fia vagyok és ki is fejezi számomra, hogy fontos vagyok neki.
Nem volt egy nagybátyád, nagyapád, egy férfi tanárod, aki mintaként szolgált volna?
Amúgy a többieknek igaza van, nem lehetsz egyszerre felnőtt férfi és bátorításra, gyámolításra szoruló kisfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!