Miért mondta ezeket apám?
Miért nem mondtad el neki hogy egy apa nem ilyen téged nem is szeret, miaz hogy sajnálja a barátodat hogy olyannal van mint te.....
Szakítsd meg vele a kapcsolatot ez egy bolond es meg nem érti hogy miért nem beszélsz vele???
Nyugodjon le fejezze be ezt az utálkozast addig ne találkozz vele amíg vissza nem vesz az arcábol elvégre a lánya vagy
Nagyon rossz volt olvasni amit írtál sajnálom hogy ilyen rossz a kapcsolatot apaddal.
Remélem születik majd ertelmes megegyezés és kibekultok...
különben van aki így fejezi ki a szeretetét. nem szép, tudom, de gondolj bele milyen ijesztő lenne, ha kedves lenne hirtelen.
lehet hogy csak nem szabad komolyan venni, vagy csak vissza kéne szólni neki?
5ös ez pedig nagyon nem szép dolog.
de rengeteget javulhat a kapcsolatotok ha nem félsz visszaszólni, felülkerekedni ezen.
sebezhetetlen leszel, mert senki az életben nem tud úgy megbántani mint a család. ha pedig eléred, hogy észrevegye magát, nemcsak ő fog tisztelni, hanem mindenki más is. nem utolsó sorban te magad is megtanulod megbecsülni magad.
nekem az a gyanúm, hogy ezt egyesek pont azért csinálják hogy erős legyél. az egy dolog hogy másoktól ezt nem hagyod, de a cél az, hogy senkitől a világon, a tulajdon apádtól se hagyd.
ez a lecke, ami sokat javít az életeden.
vagy az, vagy egész életedben a rossz gyerekkorod marad emlékként.
nekem nem volt rossz gyerekkorom, csak kemény kiképzésem.
te döntöd el, melyik verzióként szeretnéd felfogni.
Nem értelek meg se téged , se anyádat.
Mi az hogy napi szinten telefonon zaklatott?
Meg azt se hogy felhivott hogy találkozzatok és elmentél hozzá. Egyáltalán miért vettétek fel a telefont. Úgy néz ki hogy ti direkt kerestétek a bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!