Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mondta ezeket apám?

Miért mondta ezeket apám?

Figyelt kérdés
Mai napig nem tudom feldolgozni ezeket a dolgokat. Gyerekkoromban mindenkit eltiltott mellőlem, nem lehettek barátaim, otthon, se máshol nem érezhettem jól magam, rendszeresen ütött, míg meg nem jött a menstruációm. Utána csak kiabálni, üvöltözni járt haza, mi anyukámmal elbújtunk előle mindig. Aztán elköltözött, utána napi szinten telefonon zaklatott minket. Ha találkoztunk, mindenfélének elhordott, leba.zdmegolt mindig, sokszor kiabált. Nem mehettem szórakozni, se barátkozni emberekkel. Pár évvel ezelőtt, mikor az egyik munkahelyemet otthagytam mert rossz volt, felhívott és kiabált, akkor mondtam neki, többet ne beszéljen így velem, félek tőle, ezt nem teheti, mert felnőtt vagyok, kinyomtam, pár nappal később felhívott, találkozzunk, elmentem hozzá, amint meglátott üvölteni kezdett, hogy olyan szemét, hazudozó, beteg, senki vagyok mint anyám, a híd alatt a helyünk, sajnálja a barátom, hogy egy olyan emberrel jött össze mint én. Évek óta nem beszélek vele. Mind a mai napig, ha eszembe jut, megvisel lelkileg. Naponta kérdezősködik ismerősöknél mi van velem, miért nem beszélek vele. Nem érti.
2017. ápr. 27. 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Miért nem mondtad el neki hogy egy apa nem ilyen téged nem is szeret, miaz hogy sajnálja a barátodat hogy olyannal van mint te.....

Szakítsd meg vele a kapcsolatot ez egy bolond es meg nem érti hogy miért nem beszélsz vele???

Nyugodjon le fejezze be ezt az utálkozast addig ne találkozz vele amíg vissza nem vesz az arcábol elvégre a lánya vagy

Nagyon rossz volt olvasni amit írtál sajnálom hogy ilyen rossz a kapcsolatot apaddal.

Remélem születik majd ertelmes megegyezés és kibekultok...

2017. ápr. 27. 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy normális apa, az biztos. Viszont téged ez nagyon megviselt, ahogy olvasom, és ahhoz, hogy ezen túl tudj jutni, szakember kéne, mivel ez egy óriási trauma lehetett neked. Ha pedig apád nem kèpes megváltozni, megszakítani mindennemű kapcsolatot vele, mert ezzel csak téged tesz tönkre.
2017. ápr. 27. 17:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én minimum távoltartási végzést kérnék, főleg, ha veszélyben érzem magam miatta. És letiltanám mindenhonnan. Akár az apám lenne, akár nem, egy ilyen ember nem vinne előrébb az életben, viszont nagyon komolyan hátráltatna.
2017. ápr. 27. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:
8%

különben van aki így fejezi ki a szeretetét. nem szép, tudom, de gondolj bele milyen ijesztő lenne, ha kedves lenne hirtelen.

lehet hogy csak nem szabad komolyan venni, vagy csak vissza kéne szólni neki?

2017. ápr. 27. 18:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Saját magával vannak problémái, amit rajtad vezet le.
2017. ápr. 27. 18:20
 6/9 anonim ***** válasza:
46%

5ös ez pedig nagyon nem szép dolog.

de rengeteget javulhat a kapcsolatotok ha nem félsz visszaszólni, felülkerekedni ezen.

sebezhetetlen leszel, mert senki az életben nem tud úgy megbántani mint a család. ha pedig eléred, hogy észrevegye magát, nemcsak ő fog tisztelni, hanem mindenki más is. nem utolsó sorban te magad is megtanulod megbecsülni magad.

2017. ápr. 27. 18:23
 7/9 anonim ***** válasza:
21%

nekem az a gyanúm, hogy ezt egyesek pont azért csinálják hogy erős legyél. az egy dolog hogy másoktól ezt nem hagyod, de a cél az, hogy senkitől a világon, a tulajdon apádtól se hagyd.

ez a lecke, ami sokat javít az életeden.

vagy az, vagy egész életedben a rossz gyerekkorod marad emlékként.

nekem nem volt rossz gyerekkorom, csak kemény kiképzésem.

te döntöd el, melyik verzióként szeretnéd felfogni.

2017. ápr. 27. 18:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem értelek meg se téged , se anyádat.

Mi az hogy napi szinten telefonon zaklatott?

Meg azt se hogy felhivott hogy találkozzatok és elmentél hozzá. Egyáltalán miért vettétek fel a telefont. Úgy néz ki hogy ti direkt kerestétek a bajt.

2017. ápr. 27. 18:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Szakítsd meg vele a kapcsolatot teljesen szerintem,bár én a helyedben előbb még jól kiosztanám,hogy szembesüljön vele szépen,hogy mekkora egy féreg,ha már magától nem jött rá,hogy mennyi fájdalmat okozott. Aztán éld szépen az életed,legyél boldog,az ilyen embereknek amúgy meg az a büntetése,hogy tök egyedül maradnak öreg korukra,a kutyát se fogják érdekelni,és megpusztulnak szépen egyedül.
2017. ápr. 27. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!