Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most komolyan ezért kezdett...

Most komolyan ezért kezdett el ordibálni velem anya?

Figyelt kérdés

Szóval... Három éve együtt vagyunk a barátommal, minden héten egymásnál vagyunk, egyszer én megyek, utána ő jön.

Most én mentem le hozzá,és az unokatestvérét kellett vinnünk az ország másik felére, így korai busszal mentem le hozzá. Konkrétan negyed 7-kor ment a busz. Mindig 10-es busszal megyek le, de most így jó korán. Apukámmal beszéltem is erről, előző nap mondtam neki, hogy a koraival megyek. Anyukám akkor már aludt nem akartam felkelteni. De reggel írtam neki egy levelet, hogy elmentem korán.

Anyukám írt nekem Facebookon, de én ugye nem voltam net közelben, és este láttam csak, hogy írt, de már nem írtam vissza. Igen tudom, vissza írhattam volna.

Ma haza jöttem és egyből számon kért, hogy miért mentem el korán meg hogy többet ilyen nem lesz meg hogy én milyen vagyok stb. Meg hogy felpofoz ha vissza dumálok. Persze én nem hagytam magam és csak azért is keményen vissza szóltam. Nem tudom felfogni, hogy miért akkora bűn, hogy 20 évesen korán elindultam. Azt megértem, hogy vissza írhattam volna de egyik se akkora dolog, hogy így ordibáljon velem szerintem. Mindig is nagyon féltett és tisztelem is benne de egyszerűen nekem ez túl sok, úgy érzem minden lépésemről be kell számolnom. Igazából nem is tudom, mi a kérdésem, csak jó leírni az egészet. Ti hogy vélekedtek erről?

2018. febr. 18. 13:24
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
73%
Ps: #17 helyett #16
2018. febr. 18. 14:03
 22/53 anonim ***** válasza:
28%
nem érdemes azzal jönni, hogy eltartják, minden ilyen kérdező joghallgató/orvostanhallgató és ovis kora óta dolgozik is...
2018. febr. 18. 14:06
 23/53 anonim ***** válasza:
41%

Szülő vagyok, és a saját szüleim annak idején nagyon szigorúan fogtak engem is.

Ha 20 éves koromban Anyukámnak reggel levelet írtam volna, hogy hová mentem, egyébként ugyanoda, ahová máskor is szoktam, nem hiszem, hogy egész nap a telefont várta volna, hogy mikor hívom fel. Eleve egyetemre jártam egy másik városba, és bár hetente egyszer beszéltünk telefonon, az fel sem merült, hogy minden áldott nap jelezzem, hogy jól vagyok, megvagyok.

De ha akkoriban lett volna FB, ahol tud nekem üzenetet hagyni, és én arra nem válaszolok, az neki is iszonyat rosszul esett volna. Pláne, ha amúgy mindig a telefonomat nyomkodtam volna, ahogy a mai fiatalok teszik, igenis, óriási tiszteletlenség nem válaszolni legalább egy szóban.

Jogos-e azért kiakadni egy anyának, hogy tiszteletlenül bánik vele a 20 éves lánya, akit ráadásul el is tart? IGEN.

2018. febr. 18. 14:06
 24/53 anonim ***** válasza:
89%
14-es, kicsit eltúlzod. A kérdező szólt az apjának, az anyjának meg hagyott üzenetet. Mellesleg ők gondolom, szoktak egymással kommunikálni, ha az anya netán nem veszi észre az üzenetet, megkérdezi az apát, ő tudja-e, hová lett a lányuk, az apa meg megmondja, hogy korábban elment és punktum. Nem idegen helyre ment, hanem ahová mindig szokott, ezt a szülők is tudták. Egyedül ott hibázott a kérdező, hogy nem írt vissza az anyjának, de nem csak ez a kapcsolattartási lehetőség létezik, ha az anya netán halálra aggódta volna magát, egyszerűen felhívhatta volna a kérdezőt. Ez a reakció az anya részéről el volt túlozva.
2018. febr. 18. 14:08
 25/53 anonim ***** válasza:
16%

Mondjuk ha annyira felnőtt lennél, nem pfázol, hanem elmagyarázod neki és BOCSÁNATOT kérsz!

Megértem, hogy iszonyú dühös volt, azért az nem járja, hogy ott élsz, eltart, és csak úgy eltűnsz két napra - jó, apádnak szóltál, okés -, de hogy az üzeneteire sem reagálsz vszeg ezen bukott ki, amúgy.

2018. febr. 18. 14:13
 26/53 anonim ***** válasza:
22%

Ha dolgozol, el is költözhetsz amúgy :D

Mi felnőttek vagyunk a párommal, de ha ő szisztematikusan telibeszarná az üzeneteimet, meglátná, mit kap érte. Főleg úgy, hogy azt sem tudnám, merre jár.

2018. febr. 18. 14:15
 27/53 A kérdező kommentje:
Nem dolgozik! Nem tart el! Havi 100.000ft felett keresek, ugyanúgy beszállok apa mellé!
2018. febr. 18. 14:16
 28/53 anonim ***** válasza:
11%
Megijedt. Leléptél korán az ország másik felére és amikor írt neked nem válaszoltál. Hogy ha még alapból is aggódós akkor nem csodálom hogy ilyen szinten kiakadt. Ráadásul gondolom mint sok korunkbeli te is a telódon lógsz és gondolom útközben azért csak rá néztél a telódra.
2018. febr. 18. 14:18
 29/53 A kérdező kommentje:
28-as, mikor haza értünk akkor láttam csak az írását, nem volt net.
2018. febr. 18. 14:20
 30/53 A kérdező kommentje:
És igen akkor legalább otthon vissza írhattam volna. Mondtam is neki hogy ebben igaza van de olyan szinten nem hagyta a témát... Nem hinném, hogy ennyire túl kellett ezt reagálni
2018. febr. 18. 14:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!