Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most komolyan ezért kezdett...

Most komolyan ezért kezdett el ordibálni velem anya?

Figyelt kérdés

Szóval... Három éve együtt vagyunk a barátommal, minden héten egymásnál vagyunk, egyszer én megyek, utána ő jön.

Most én mentem le hozzá,és az unokatestvérét kellett vinnünk az ország másik felére, így korai busszal mentem le hozzá. Konkrétan negyed 7-kor ment a busz. Mindig 10-es busszal megyek le, de most így jó korán. Apukámmal beszéltem is erről, előző nap mondtam neki, hogy a koraival megyek. Anyukám akkor már aludt nem akartam felkelteni. De reggel írtam neki egy levelet, hogy elmentem korán.

Anyukám írt nekem Facebookon, de én ugye nem voltam net közelben, és este láttam csak, hogy írt, de már nem írtam vissza. Igen tudom, vissza írhattam volna.

Ma haza jöttem és egyből számon kért, hogy miért mentem el korán meg hogy többet ilyen nem lesz meg hogy én milyen vagyok stb. Meg hogy felpofoz ha vissza dumálok. Persze én nem hagytam magam és csak azért is keményen vissza szóltam. Nem tudom felfogni, hogy miért akkora bűn, hogy 20 évesen korán elindultam. Azt megértem, hogy vissza írhattam volna de egyik se akkora dolog, hogy így ordibáljon velem szerintem. Mindig is nagyon féltett és tisztelem is benne de egyszerűen nekem ez túl sok, úgy érzem minden lépésemről be kell számolnom. Igazából nem is tudom, mi a kérdésem, csak jó leírni az egészet. Ti hogy vélekedtek erről?

2018. febr. 18. 13:24
1 2 3 4 5 6
 1/53 A kérdező kommentje:
Először is nem pofám van, másodszor pedig köszönöm a választ.
2018. febr. 18. 13:29
 2/53 anonim ***** válasza:
13%

Hat ne is haragudj, de ha csak vissza dumálsz, azért én is felpofoználak....

És az intelligen ember érteni fogja, az unintelligens lepontoz, és mocskolódik!!

2018. febr. 18. 13:31
 3/53 anonim ***** válasza:
81%
El is fog költözi és minden szülő egyedül fog megrohadni aki szerint a gyerekének sose nincs igaza! :)
2018. febr. 18. 13:33
 4/53 anonim ***** válasza:
20%

De az hogy nem szólsz egy dolog, ám az, hogy bxol visszaírni iszonyú bunkóság.

Mi lett volna, ha közli, hogyha ennyire nagylány vagy - ha már pfázni tudsz -, akkor pakolhatsz és mehetsz a kanodhoz?!

Egyelőre ő tartja el a seggedet, ő etet, ő adja a melegvizet, fűtést, vegyél visszább!

2018. febr. 18. 13:34
 5/53 anonim ***** válasza:
18%
Költözz el és tartsd el magad ha ilyen nagylány vagy már. Gondolom anyuciék pénze az azért jól jön.
 6/53 anonim ***** válasza:
82%

#1 Miből gondolod, hogy nem így történt, tán ott voltál? Sok szülő az apró dolgokért is leordítja a gyereke fejét, akár meg is verik.

Kérdező szerintem nem kellett volna ilyen durván reagálnia anyukádnak. Máskor is felkapta a vizet kisebb dolgokon?

7/53 A kérdező kommentje:
Csendben tűrtem volna, hogy hogy ordibál velem és minek el nem mond? Ja hogy csak a szülő ordibálhat a gyerekével meg mocskolhatja be? Tudjátok, én nem vagyok az a fajta gyerek, aki visszapofázik, de van amikor már én se hagyom magam
2018. febr. 18. 13:36
 8/53 anonim ***** válasza:
87%
Ha olyan határozott vagy, ezt egyszerűen le lehetett volna reagálni. Anya, ezért és ezért mentem el korán, nem akartalak felébreszteni, oké, abban igazad van, hogy vissza kellett volna írnom, ezért bocsi, de légy szíves, ne ordítozz így velem. Pont.
2018. febr. 18. 13:46
 9/53 anonim ***** válasza:
23%
Mondjuk ha olyan nagy kislány vagy, akkor előtte két nappal is szólhattál volna anyádnak-persze jó kifogás sose rossz miért nem beszéltél vele. Szerintem anyukádnak azzal van baja, hogy mindig a bikád seggében vagy. Ráadásul látványosan átlépsz rajta.
2018. febr. 18. 13:48
 10/53 anonim ***** válasza:
17%
Igen kérdező, tűrnöd kellett volna mivel itt te voltál a hibás egyedül. Az hogy ekkora arcod van a te problémád. Én ki is dobtalak volna ha nekem csipogsz vissza mikor te vagy a hibás, aztán tarthatnád el magad ha már ilyen nagy kislány vagy. Megnézném akkor hogy állna a pici szád.
2018. febr. 18. 13:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!