Mit tegyek? Teljesen ossze vagyok torve.
Figyelt kérdés
Mit tegyek? egy kis faluban elek, hugommal,anyammal, es a nagyszuleimmel. Apam elhagyott minket mikor kicsik voltunk, azota nem is foglalkozik velunk. A hugommal egy szobaban elek, 17 eves vagyok, nagyon zavar, en ezt mar nem birom. Anyat ez nem erdekli, semmi sem, mi sem. Penzt nem ad semmire, se ruhara, se semmire, pedig nem a penzzel van a gond, mert viszonyylag jol keres. Nem erdekli, mi van velem, semmit nem kerdez a sulival kapcsolatban sem, hugommal sem foglalkozik. Estenent iszik, de szinte minden este, es olyan szinten, hogy osszehugyozza a wct, a furdot, szethagyja a wc papit, es tarsai. En ezt mar nem birom, ongyilkossagon gondolkodom, mert teljesen ossze vagyok torve. A fizeteset masra nem kolti sznte, csk magara, mert a rezsit sem kell fizetnie, Mamamek fizetik a kis nyugdijukbol, igy masrasajnos nem is nagyon marad penzuk. Nem tudok anyaval leulni beszelgetni, egyszer megprobaltam, elkezdett ordibalni, es engem allitott be hibasnak, hogy O ne jojjon ki rosszul az egeszbol, aztan nem beszelt velem egy hetig. Mamamekat folyamatosan oltogatja, hogy mennyire gazokes utalja oket szinte, es en ezt mar epp esszel nem birom. Szinte minden nap sirok, es nem talalok kiutat. Mi tudok tenni? Vagy tenyleg csak az ongyilkossag maradt?2018. febr. 17. 14:31
1/7 anonim válasza:
Mamádék helyébe kivágnám mint macskát sétálni kaki ügyben.. Na az utcán lehet piálni, oltogatni aki eltart fizeti a seggem alá a villanyt, vizet, gázt.. Az baj h jo dolga van,eltartják,rezsit se kell fizetni,tisztelni kéne Mamádékat, nem oltogatni. Utánatok is kap jocskán pénzt,csp stb,Mamádékat illetné v titeket.. Pofám leszakad az ilyen nőktől,pedig én is az vagyok.
2/7 anonim válasza:
Kerd el a csaladi potlekot a tied es a hugodet es add oda Mamadeknak vagy ha kell vegyel cipot ruhat, hugodnak is.
3/7 anonim válasza:
Öngyilkosságot felejtsd el. Mi lesz így a kishúgoddal? (Egyébként lány vagy?) Van más rokonod akire támaszkodhatsz?
4/7 anonim válasza:
Szerintem csak egy lehetőséged van: a nagymamádékhoz költözni a húgoddal együtt, mégpedig hivatalosan, tehát anyukád viselkedését, bizonyítékokkal alátámasztva be kell jelenteni a helyi gyermekvédelmi hatósághoz. (Írd be ezt a szót a google keresőbe és a falutok nevét, ki fogja adni a legközelebbit.) Ami még fontos, hogy nagymamádékat rá kell venni, hogy többet ne támogassák anyukádat anyagilag. Ha ezt beszüntetik, és ők kapják meg a kizárólagos felügyeletet fölöttetek, akkor az utánatok járó családi pótlékot is ők fogják megkapni. Nagymamádéknak meg kell érteniük, hogy ha nem tesznek drasztikus lépéseket, azzal anyukádnak is rosszat tesznek! Ha meglépitek ezt, amit mondtam, két kimenetele lehet: vagy anya észbe kap és megpróbál változtatni, leszokni az ivásról, törődni veletek, vagy átkerültök nagymamádékhoz és normális életetek lesz, hiszen látszik, hogy ők törődnek veletek!
5/7 anonim válasza:
Melyik falu? Hátha tudok segíteni
6/7 A kérdező kommentje:
Lany vagyok igen... Az a baj, hogy ha pl. elkernem a cspt, azzal jonne, hogy azt ugy is rank kolti, mert kell vennie berletet, meg hugomnak ki kell fizetnie a kajajat es tarsai.
2018. febr. 18. 15:11
7/7 anonim válasza:
Az öngyilkosságot felejtsd el! Egészségea vagy, van 2 kezed, 2 lábad. Másnak nincsen és mégis élik az életüket (pedig nekik több okuk lenne az öngyilkosságra). Értékes vagy, és nincs a világon mégegy olyan mint te!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!