Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Teljesen le vagyok torve. Mit...

Teljesen le vagyok torve. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Unoktesoimeknal voltam par napot. Ok nagyon gazdagok mi meg szegenyek vagyunk. A hazukban mindenfele luxuskutyu van. Led tv, x box, hatalmas hangfalak. Nagybatyam meno uzletember es milliokat keres. A felesege ugyesz. A gyerekeken meno, draga ruha, draga tanszerek, karora, tablet stb. Elmentunk egy etterembe es 40ezer Ft-ot fizetett otunknek de ugy hogy meg se lepodottt a vegosszegen. Mi meg tok csorok vagyunk anyukam rokkantnyugdijas, apukam alig keres en meg magatehetetlen vagyok mert csak 14 vagyok. Egy ocsmany lepukkant garzonban lakunk kobanyan, delutan mar felek kimenni annyi a cigany, ok meg a svabhegyen egy luxushazban. Meg medencejuk is van, tengerhez is jarnak minden nyaron :( utalom az eletemet. :( en miert nem lehetek ilyen szerencses? :(
2014. okt. 24. 23:47
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
18%
Nem normális, hogy te igy gondolkodsz.Majd neked is lesz, azt hiszed,hogy õk boldogabbak nálad? Lehet,hogy annyi a pénzük, de neked még vannak dolgok,amelyekre igazán vágysz, nekik meg van minden, azt hiszed az jó?
2014. okt. 24. 23:54
 2/29 anonim ***** válasza:
19%

Egészségükre:D

Tudod, én a helyedben nem ültem volna le egy asztalhoz olyan emberekkel akik ilyen körülmények között élnek, de hagyják, hogy acsaládjukból bárki, ill. rokkantnyugdijas édesanyád és édesapád ilyen körülmények között éljen, veled együtt:)

Én biztosan elegánsan vissza utasitottam volna, de szerintem a lányom is-csipőből:D

2014. okt. 24. 23:58
 3/29 anonim ***** válasza:
31%

Az irigység meg ronda dolog, ne kövesd a többiek példáját.

Amikor nekem ment jól, egy ember nem éhezett a családomból, még a tőlem 200 km-el távolabb élő ember sem és ez mély békességgel tölt el:)

2014. okt. 25. 00:00
 4/29 anonim ***** válasza:
7%

Bonyolult probléma ez.

De ne ragadj le náluk.

Más is van hozzád hasonló helyzetben és lehet rendes emberek.

És igazából nem az a szegény, akinek kevés pénze van, hanem az akinek sok.

Mert cseszheti a pénzét, ha se esze, se embersége, se tudása. Okos ember csinálhat magának jólétet, de a pénzes ember nem vehet magának a pénzért se észt, se boldogságot, sőt ha már a defektes pénz imádatukban teljesen tönkre tették a bolygót, és nem fog teremni a Föld, akkor egyenek csak nyugodtan bankjegyeket!

Gondolj erre a remek mondásra:

Jó kedves van? Sose aggódj, elmúlik!

Rossz kedved van? Tegyél valami jót, és rögtön jobb lesz minden.

Végül azt se feledd, hogy részben az számít, hogy ki honnan indul. De más részben te vagy az életed főszereplője, és te vagy egyedül a saját szerencséd kovácsa és senki más!

2014. okt. 25. 00:02
 5/29 anonim ***** válasza:
12%

3+És ebből mit láttak az ismeretlen emberek? Hogy hú ha az a szemét mennyi mindene van-nekem meg csak a fele-az a szemét, hát vegyük el tőle, lopjuk meg, mert úgy egyszerűbb:)Akkor mit mondtak volna ha tudták volna-amit most libbentettem fel:DD

Ugyi-ugyi, ideje van a szólásnak, és ideje van a tudásnak:DD

Szóval ne légy irigy, soha, senkire, és semmire:)

2014. okt. 25. 00:05
 6/29 anonim ***** válasza:
98%

Lehet azt mondani a kérdezőnek, hogy irigy, meg nem normális, amiért így gondolkodik, de én is tudom, milyen érzés napokig nyugis, szép, otthonos környezetben lenni, és aztán hazatérni a sz4rba, ahol alig van kaja, penészedik a fal, és folyton megy a stresszelés, hogy valamit le fognak kapcsolni. Arról nem is beszélve, hogy manapság általában azokból lesz menő gyerek nagykorára, aki békés környezetből jött, esetleg még az is megadatott neki sulis évei alatt, hogy különórákra járatták a szülei. Ugyanis tudvalevő, hogy amit a magyar oktatás nyújt, az lósz4r, és max gyengébb szakokra lehet bejutni vele.

Nekem se voltak különóráim, és most 23 évesen rohadtul érzem, hogy ez hiányzott volna.

Viszont kedves kérdező, azt tudom javasolni, hogy legyél kitartó, és a nyelvtanulást vedd komolyan, mert aki tud nyelvet, az nincs elveszve. 16 éves korodtól pedig mehetsz dolgozni egy-két helyre, ha belefér az idődbe. Sajnos amíg nem jutsz el a fősuliig, addig viselned kell a lepukkant környezetet.

Kitartást.

2014. okt. 25. 00:12
 7/29 anonim ***** válasza:
98%
Jaj, ez most komoly, hogy a milliókat kereső emberre azt mondjátok, hogy se esze, se boldogsága? Ilyet is csak az mondhat, aki tényleg irigy... Persze, hogy a boldogság nem pénzen vásárolható, de a boldogság pillanatokból tevődik össze, és bizony nem olyan pillanatokból, hogy szűkölködsz, éhes vagy, vagy undorodsz a saját otthonodtól.
2014. okt. 25. 00:14
 8/29 anonim ***** válasza:
27%

A pénz olyan dolog, ami felnagyítja az ember tulajdonságait.

Rendes ember még több jót tesz általa, gazember pedig még nagyobb gazember lesz.

Akinek csak pénze van, de embersége és értelme nincs, az a legszegényebb, bármennyi pénze is van neki.

2014. okt. 25. 00:15
 9/29 anonim ***** válasza:
6%
6 Jobb napokat neked kedves, ez a nap se volt a te napod:DD
2014. okt. 25. 00:15
 10/29 anonim ***** válasza:
4%

7-es Ismét megmutatkozott: Ha csendben maradtál volna, igen bölcs maradtál volna:D

Ki is bukott nem régiben az V.kerben mint politikus nasasszony, pedig elég magasan volt, ha emlékezetem nem csal, aztán...

2014. okt. 25. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!