Teljesen le vagyok torve. Mit tegyek?
Bruce Lee lánya: pont ellenkezőleg!
Olykor nagyon ostoba és buta embernek van csak igazán sok pénze!
Mert pénzükhöz olyan utakon jutottak hozzá, amit egy épelméjű ember eleve kizár magának!
A pénz olyan dolog, mint a kocsin a gépzsír, szükséges, mert nélküle ellep a rozsda és megáll az élet.
De akinek a pénz az istene, a súlyos és közveszélyes elmebeteg, akárhányan vannak is.
És jelenleg pontosan ilyen degenerált öngyilkos társadalomban élünk.
A normális nem a pénz alapú. hanem az erőforrás alapú társadalom lenne.
De ilyen létrehozására kizárólag egészséges elméjű, önállóan és racionálisan gondolkodó emberek képesek.
Degeneráltak között viszont közös lónak túrós a háta.
Kötelező alapművek:
(Zeitgeist)
http://www.youtube.com/watch?v=JcbMW5Y5HxY
és
http://www.youtube.com/watch?v=giSe_XdnPts
Persze addig is ki kell tartani valahogy és valamiből, és akár minél jobban kedves kérdező, hát amit a rokonod jól csinál, abból tanulj te is, amit rosszul azt el ne tanuld tőle és légy ügyes.
És a boldogság nem pillanatokból tevődik össze!
A boldogság ott kezdődik, hogy tárgyilagosan és racionális tudod tekinteni a világot, és így érteni a működését.
Ha ez meg van, akkor a boldogság innentől kezdve nem más, mint annak módja, és mértéke, hogy mennyire alkotóan viszonyulsz a világhoz.
A boldogság nem más, mint az megértés és tudás talaján nyugvó alkotás öröme.
Kizárólag te döntöd el, kizárólag rajtad múlik, hogy boldog ember vagy-e vagy sem.
De ki mondta itt, hogy a kérdező rokona egy gyökér? Rögtön mind ezzel jöttetek, hogy jaaj, nyugi, a rokonod se boldog, és biztos egy f4sz.
12-es: hol néztem én le a szegényeket? Pont azt írtam, hogy én is csóró vagyok, és többet kell erőlködnöm ahhoz, hogy elérjek bármit is, mint az ismerőseimnek... Szövegértelmezésed 0.... Soha nem nézek le senkit, mint ahogy az általatok látatlanban is támadott rokont se.
Képmutató vagy....
A képmutató az, aki ilyen szöveget nyom, mint te teszed. De nem kicsit ám:D
Hát kedves a magad problémáját ne rám próbáld testálni, mert az a tiéd:D
2-3:
Akkor nem vagy egyensúlyban. Te Magad, ha jól megy Neked, etetsz másokat is. De amikor valaki másnak megy jól, és adni akar Neked belőle, képtelen vagy elfogadni. Sőt, lenézed őt, amiért adni akart Neked.
Akkor Magadat mért nem veted meg akkor, amikor adsz?
"Tudod, én a helyedben nem ültem volna le egy asztalhoz olyan emberekkel akik ilyen körülmények között élnek, de hagyják, hogy acsaládjukból bárki, ill. rokkantnyugdijas édesanyád és édesapád ilyen körülmények között éljen, veled együtt:)
Én biztosan elegánsan vissza utasitottam volna, de szerintem a lányom is-csipőből:D"
Nyugi, meg sem hívna téged, általában mindenki utálja azt, hogyha van egy kis pénze a csóró rokonok rögtön mennek kuncsorogni. Persze néha lehet segíteni, de nehogy már a fél rokonságnak felújított házat kelljen vennie, meg havonta küldeni a lét.. én inkább bevállalnám, hogy utálsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!