Ha teljesen elhidegultem a tesveremtol, azert tartsak fenn latszatkapcsolatot?
Figyelt kérdés
30 eves koromra mar ott tartok, hogy nem erzek iranta semmit, nem hianyzik, es nem erdekel a sorsa sem, pl. mondjuk a gyereke sem jelente nekem tobbet mint egy idegene. En voltam a kishug es tonkretett a feltekenykedeseivel. Szulok nevelesi hibaja foleg h itt tartunk, de o meg erez irantam gyuloletet, en mar azt sem. Ha mar a szulok sem lesznek, nem tudom mi lesz igy velunk...2013. szept. 1. 11:00
1/2 anonim válasza:
Én azt mondanám próbáld meg rendezni, hogy neked később ne legyen bűntudatod emiatt. Nálam ennyire nem rossz a helyzet, de én sem nagyon jövök ki az egyik testvéremmel, de azért a kapcsolatot soha nem szakítanám meg vele. X időnként egyszer ki lehet bírni a másik társaságát, és hogyan írtad, ha már a szülők nem lesznek..csak ti lesztek egymás támaszai. A helyedben legalább időnként felhívnám vagy írnék neki, az én lelkiismeretem legyen tiszta.
2/2 anonim válasza:
Én is ugyanebben a cipőben járok, a nálam jó pár évvel idősebb nővéremmel távolodtunk el egymástól, mert az életünk teljesen különbözik. Ő zokon vette, hogy nem érdeklődöm már felőle és a gyerekei iránt. Egyre kevésbé éreztem jól magam náluk a látogatásaim idején, unatkoztam, nem találtam ott a helyem. Önként vállalta a családjáért rengeteg nehézséget, lemondást, amit ő persze élvez, de én ebben már nem akartam részt venni. Ő úgy döntött, hogy ilyen testvért nem akar magának mint én, és nem hibáztatom érte. Az elvárásaink, elképzeléseink már nem találkoztak, nem feleltünk meg egymásnak, ez van. Marad az emlékezés a régmúltra, amikor még minden sokkal színesebb és jobb volt köztünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!