Most komolyan ezért kezdett el ordibálni velem anya?
Szóval... Három éve együtt vagyunk a barátommal, minden héten egymásnál vagyunk, egyszer én megyek, utána ő jön.
Most én mentem le hozzá,és az unokatestvérét kellett vinnünk az ország másik felére, így korai busszal mentem le hozzá. Konkrétan negyed 7-kor ment a busz. Mindig 10-es busszal megyek le, de most így jó korán. Apukámmal beszéltem is erről, előző nap mondtam neki, hogy a koraival megyek. Anyukám akkor már aludt nem akartam felkelteni. De reggel írtam neki egy levelet, hogy elmentem korán.
Anyukám írt nekem Facebookon, de én ugye nem voltam net közelben, és este láttam csak, hogy írt, de már nem írtam vissza. Igen tudom, vissza írhattam volna.
Ma haza jöttem és egyből számon kért, hogy miért mentem el korán meg hogy többet ilyen nem lesz meg hogy én milyen vagyok stb. Meg hogy felpofoz ha vissza dumálok. Persze én nem hagytam magam és csak azért is keményen vissza szóltam. Nem tudom felfogni, hogy miért akkora bűn, hogy 20 évesen korán elindultam. Azt megértem, hogy vissza írhattam volna de egyik se akkora dolog, hogy így ordibáljon velem szerintem. Mindig is nagyon féltett és tisztelem is benne de egyszerűen nekem ez túl sok, úgy érzem minden lépésemről be kell számolnom. Igazából nem is tudom, mi a kérdésem, csak jó leírni az egészet. Ti hogy vélekedtek erről?
Nem tudom itt mi van mindenkivel, de szerintem meg nem normális, hogy ezért hisztirohamot kapjon.
Fateroddal beszéltél róla. Ha kettőjük között oké a kommunikáció, akkor tudatában van vannak, hogy mi fog történni.
Írtál neki levelet, oké, tudja, mi volt.
Szerintem ha csak írt, és nem hívott fel telefonon, akkor ez nem normális ahogy reagált.
Annyira felnőttnek gondolod magad, de annyi eszed nem volt, hogy még az utazás ELŐTT megbeszéld ezt anyukáddal is? Miért csak apukádnak szóltál?
Képzeld már el a helyzetet, a lányod minden 2. héten a pasijához megy, mindig 10 órakor, aztán egyszer csak arra ébredsz reggel 7-kor, hogy a gyerek SEHOL, nem tudsz róla semmit, csak találsz egy levelet a polcon, utána meg ráadásul egész nap elérhetetlen és direkt nem válaszol...
Érzékenyebb szülők ilyenkor kapnak infarktust.
Nagyon kemény vagy, hogy vissza mertél szólni anyádnak 20 évesen, de agyilag kb. egy 14 éves lázadó kis tinilány szintjén lötyögsz.
Ha arra jók a szüleid, hogy náluk lakjál huszon X éves korodig, akkor legyen már benned annyi, hogy egyrészt méltóztatsz szólni MIND A KETTŐJÜKNEK, hogy ne keressenek, mert nem leszel már otthon, másrészt ha már képes vagy nyomogatni a telefonodat, szánd már rá azt a 30 másodpercet a 24 órából, és írj anyádnak egy választ, hogy megvagy, minden rendben, csak dolgotok volt és ezért korábban eljöttél.
Ez tényleg olyan marha nehéz lett volna? Megérte ezt megspórolni, és inkább ordibálni meg keménykedni anyukáddal?
Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek, ha ennyire problémás neked a szüleiddel élni, akkor menj a barátodhoz, vagy keress saját lakást, elég idős vagy hozzá.
Agyilag meg nőj fel picit, ez a viselkedés nevetséges egy felnőtt embertől.
...és nem csoda, hogy az ilyen húzásaid után édesanyád kiborul és üvöltözik, mivel
1. tojsz rájuk és semmit nem beszélsz velük, csak etessenek-itassanak, de a dolgodba ne szóljanak bele
2. szándékosan letojod, hogy keres, és hagyod aggódni
3. ha valamit elcseszel, utána is neked áll feljebb, és te dumálsz vissza
Ilyen viselkedéssel ne csodálkozz, ha üvöltenek veled.
#12 vagyok
Komolyan itt tényleg úgy érzem, hogy a #17,#18-as válaszolók látják reálisan a helyzetet. Mintha az összes többi a maunika showból szabadult volna és élvené, hogy valakin köszörülheti a nyelvét.
Pedig ez a szituáció értelmes szülőknél kb úgy néz ki, hogy anyuka agyfarkat kap, hogy hol a gyerek, megkérdezi pánikolva a fatert, majd fater megnyugtatja, hogy semmi gond nincs, csak korábban ment el, ezzel a téma lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!