Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiatalkorú vagyok. Nagyon...

Fiatalkorú vagyok. Nagyon rossz kapcsolatom van a szüleimmel. Mi történne akkor, ha elszöknék egy másik országba?

Figyelt kérdés
2018. febr. 17. 10:50
1 2 3 4 5
 41/41 anonim válasza:
100%
Kedves Kérdező! A hozzászólásaiból arra lehet következtetni, hogy egy értelmes, gondolkodó, de nehéz sorsú fiatal ember. Én csak arra szeretném biztatni, hogy legyen erős, az ember sokat kibír, tanuljon mindenképpen egy szakmát, és nyelvet ebben a másfél évben, és akkor már nyugodtan elmehet külföldre, mint ahogyan sokan el is mennek.Tűzzön ki egy célt, ezt lássa szemei előtt, és semmivel ne törődjön,gondoljon arra, az ami most van, csak egy átmeneti állapot, és LESZ MÉG ETTŐL JOBB IS! Engem mostoha szülők neveltek,nehéz volt nekem is, mégis túléltem, és megerősödve hagytam el őket. Van egy mondás: Ami nem öl meg, megerősít!Kívánom,megtalálja az életben a helyes és a boldogsághoz vezető utat!
2018. febr. 23. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!