Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiatalkorú vagyok. Nagyon...

Fiatalkorú vagyok. Nagyon rossz kapcsolatom van a szüleimmel. Mi történne akkor, ha elszöknék egy másik országba?

Figyelt kérdés
2018. febr. 17. 10:50
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
89%
És mi a terved, mit fogsz csinálni külföldön?
2018. febr. 17. 11:37
 12/41 A kérdező kommentje:
Hát keresnék valami albérletet takarításért cserébe, és aztán valamilyen melót is keresnék.
2018. febr. 17. 11:39
 13/41 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán miért gondolod, hogy idedgenekkel jobb kapcsolatot tudnál épiteni mint a szüleiddel?
2018. febr. 17. 11:44
 14/41 A kérdező kommentje:
Nagyrészt nem az én hibám, hogy rosszban vagyunk a szüleimmel. Valahogy más emberekkel tök jól kijövök. Szerintem ebből nem lenne gond.
2018. febr. 17. 11:49
 15/41 A kérdező kommentje:
Szóval mit gondoltok, kis szerencsével lehetséges hogy kint új életet kezdjek?
2018. febr. 17. 11:53
 16/41 anonim ***** válasza:
66%
Arra nem gondoltál, hogy tanulj? Esetleg külföldi suli. Vagy az már macerás lenne?
2018. febr. 17. 11:57
 17/41 anonim ***** válasza:
59%

Takaritásbol lesz jo esetben 1500 eurod (sem), a lakás 900 euro simán van, elöleg kaucio nélkül - de az kötelezö, elsö honapban 2-3000 elmegy ezekre, az olyan 4-500 ezer ft.

Van annyid? Nincs.

Elmehetsz prostinak maximum.

2018. febr. 17. 12:01
 18/41 anonim ***** válasza:
68%

Hát keresnék valami albérletet takarításért cserébe, és aztán valamilyen melót is keresnék.

Mert kilfoldon csak ugy kapkodnak az otthonrol elszokott kamaszokert a munkaltatok. Gondolom meg az iskolat sem fejezted be, tehat valami szakma nuku. Alberlet meg egy vagyon, amit takaritassal nem fogsz feketen megkeresni.

Szakadt csoves leszel, rosszabbik esetben pitianer drogos, akit siman felnyomnak nemi rendor szemhunyasert cserebe.

2018. febr. 17. 12:03
 19/41 A kérdező kommentje:

Gondolkodtam a sulin is, de először laknom kéne valahol :D

A lekezelő válaszokat egyébként nem nagyon tudom mire vélni, ha nemleges a véleményetek, azt kulturáltan is meg lehet mondani.

2018. febr. 17. 12:14
 20/41 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom, hány éves vagy és mi a probléma, de szülőként azt gondolom, általában nem a gyerek hibája, ha rossz a kapcsolata a szüleivel. Esélytelen, hogy rendbehozzátok? Nincs senki a családodban, a környezetedben, akihez fordulhatnál? Tanárod? Kortárs segítő csoport? Hobbi, sport - egy olyan közösség, ahol jól éreznéd magad? Az elmenekülés sose oldja meg a problémákat. De most az a legfontosabb, hogy tanulj. Amit most megtanulsz / nyelv, szakma, kedvenc tantárgy/, azzal alapozod meg az életed. Próbáld kizárni a külső körülményeket, ha otthon nem adottak a lehetőségek a tanulásra, járj el pl könyvtárba. Ha nulla tudással, rossz jegyekkel esel ki a középiskolából nem lesz könnyű életed. Nem mondom, hogy a jó jegyek garancia bármire is, de anélkül sokkal-sokkal nehezebb. Használd ki ezeket az éveidet, mert később bánni fogod, ha nem. Utána lehet menni, tied a világ. Sok sikert, nagyon drukkolok!!!
2018. febr. 17. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!