Fiatalkorú vagyok. Nagyon rossz kapcsolatom van a szüleimmel. Mi történne akkor, ha elszöknék egy másik országba?
Takaritásbol lesz jo esetben 1500 eurod (sem), a lakás 900 euro simán van, elöleg kaucio nélkül - de az kötelezö, elsö honapban 2-3000 elmegy ezekre, az olyan 4-500 ezer ft.
Van annyid? Nincs.
Elmehetsz prostinak maximum.
Hát keresnék valami albérletet takarításért cserébe, és aztán valamilyen melót is keresnék.
Mert kilfoldon csak ugy kapkodnak az otthonrol elszokott kamaszokert a munkaltatok. Gondolom meg az iskolat sem fejezted be, tehat valami szakma nuku. Alberlet meg egy vagyon, amit takaritassal nem fogsz feketen megkeresni.
Szakadt csoves leszel, rosszabbik esetben pitianer drogos, akit siman felnyomnak nemi rendor szemhunyasert cserebe.
Gondolkodtam a sulin is, de először laknom kéne valahol :D
A lekezelő válaszokat egyébként nem nagyon tudom mire vélni, ha nemleges a véleményetek, azt kulturáltan is meg lehet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!