Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Feladnál mindent egy bizonytal...

Feladnál mindent egy bizonytalanért?

Figyelt kérdés

17 éves voltam mikor megismertem a férjem, sajnos még a sulit sem fejeztembe és 18 évesen már férjhez mentem. Soha életemben nem dolgoztam, mindig mindenem megvolt. Talán nem hiszik el, de szerelmes voltam a férjembe és nem a pénzébe, persze boldog voltam hogy van az is. Egy valami volt csak ami bántott, hogy nem akart gyereket. Most 35 éves vagyok ő 45 éves és 2 éve megromlott a kapcsolatunk, mert a megállapodásunk ellenére én sokszor emlegettem hogy beszéljük át, gondolja át a "gyerek témát". Az utobbi 2 évben, talán a viták miatt sokat volt távol, külföldön. Alig beszéltünk, csak akkor ha nagyon fontos volt.

Én 1 éve megismertem valakit, szerelmes lettem, és nem tudom a férfibe lettem e szerelmes vagy csak az életbe amit mellette képzelek el (gyerek(ek), békesség, nyugalom)

Nem tudom mit tegyek és nincs senki akivel beszélhetnék erről, nagyon nehéz.

A férjem, talán megérezte, hogy baj van mert a mult heten azzal jött haza hogy költözünk az USAba, sokszor jártunk mert a munkája oda köti.

Itt szeretne eladni mindent és végleg oda költözni.

Félek itt maradni, mert ha (nevezzük így, bár több annál) a szeretőmmel maradok és elmúlik a rózsaszínköd a hétköznapok próblémái szétválasztanának minket. Én iskola és tapastalat nélkül nem tudnék dolgozni csak a minimálbérrért, de úgy láttom neki tetszik hogy van pénzem szorakozni étterembe nyaralni járunk .... és mindent én fizetek ( igen a férjem pénzéből , ez nekem is minden alkalommal eszebe jut)

Azt mondja nekik ez mind nem számítanak de alig érünk haza már tervezi a következő programot...

Szeretne gyereket is, de azt is hogy álljak ki magamért a vállásnál!!

Na ez az ami nekem nem menne, ha vállok akkor csak is úgy hogy semmit nem kérnék, hiszen semmiért nem dolgoztam meg... amíg együtt éltünk mindent megkaptam... a lehetőséget a tanulásra is, de nem éltem vele és vagyok ezért a helyzetért a saját helyzetemért a hibás.

Szerettem volna rendbe hoznni, néha mindig elgondolkozom rajta hogy meg kellene probálni rendbe hozni a házasságom de a gyerek ... annyira szeretnék legalább egy pici babát hogy bármire képes lennék érte. De azt nem szeretném, hogy esetleg éhezzen, fázzon ... hogy egyedül maradok és miattam nei kelljen szenvednie.

2018. febr. 9. 19:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy a két szék közé ess! A férjeddel nem vagy boldog (pedig te vállaltad) jó akkor elhagyod. De a mostani nagy szerelmed csak kihasznál. Mire találsz egy pasit, aki megfelelő apajelölt ott vagy, hogy kicsúsztál az időből. Na akkor melyik a legjobb választás? Rendezd a férjeddel a kapcsolatodat!
2018. febr. 9. 21:32
 22/31 anonim ***** válasza:
76%
Ezért nem vagyok hive a tizen huszon évesek házasodásának null élet tapasztalat idevezet.. Nem muszáj egyből összeházasodni 18 évesen mert épp nincs jobb,utána meg keseregni szeretőzni stb. Az meg gyomorforgató,h a férjed aki eltart szeret tisztel feneked ki..ja gondolom ha dolgozni se kell ,mégse jo mert hiányzik vmi,hülyének nézitek,fejos tehénnek. De azért a gyerek az kéne még ebbe a hazugságvárba a semmire kb :(
2018. febr. 9. 21:38
 23/31 anonim ***** válasza:
78%

17 év házasság közös vagyonnövekményének fele illetne téged válás esetén, amivel akár életed végéig elgazdálkodhatnál, ha talpraesett volnál.

De pont az erre vonatkozó élettapasztalatod hiányzik, tehát pár évig kitartanál belőle fiúkat, és máris a nyakára hágnál egy olyan vagyonnak, ami más kezében élete végéig kitartana és biztosíthatná a kényelmes megélhetését.

Ottmaradnál pénz és minden nélkül.

A szüleid hogy hagyhatták, hogy ennyire önállótlan és tudatlan maradj?

2018. febr. 9. 21:49
 24/31 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy az kellene ... két szék közül a padló.

Néha azt érzem hisztizek egy gyerek miatt, mások mit nem adnának azért ami nekem jutott.

De ilyenkor jön az, hogy nekem ennek a 10%a is elég lenne ha családom lehetne.

2018. febr. 9. 22:09
 25/31 anonim ***** válasza:
84%
Ha jól értelmezem, szeretnél gyereket de csak akkor ha találsz megint egy f...kalapot aki kinyalja a segged.
2018. febr. 9. 22:14
 26/31 anonim ***** válasza:
85%
Van családod, vagy a férjed mi? Uram gyere le. Te direkt akarsz a padlóra kerülni? Az ilyen nőket soha értettem meg,pedig én is nő vagyok. Nem minden egy gyerek, ha minden más meg van,de úgy tünik itt semmi sincs csak jo nagy hazugságlufi ami kidurran lassan. :(
2018. febr. 9. 22:15
 27/31 anonim ***** válasza:
81%
Legyél "véletlen" terhes a férjedtől, vagy kidob vagy nem...
2018. febr. 9. 23:38
 28/31 anonim ***** válasza:
94%
én is azt ajánlom amit a 27es mond. A szeretőfld meg csak a ferjedtől bezsebelt lóvéra megy! Mondd neki, hogy beszéltél a ferjeddel, jövő héten mentek ügyvédhez de nem kapsz semmit, koltozol hétfőn hozza, csinaljon helyet es ugyan dobjon már meg egy huszassal mert a férjed letiltotta a kartyaidat.
2018. febr. 10. 01:16
 29/31 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó, nyakam a rozsdás bőkő alá h kishölgy akkor látja utoljára az uriembert.. :P
2018. febr. 10. 01:20
 30/31 anonim ***** válasza:
89%

A pár beszólogatónak csak annyit mondanék,nem értem miért kell bántani a kérdezőt, nagyon fiatalon, szinte gyerekfejjel hozott egy döntést és férjhez ment. 17-18 évesen sok mindent másképp lát az ember.

Kérdező, normális nőnek tűnsz. Megértem, hogy gyereket szeretnél. De mint irod, ha nem lenne a szeretőd, a gyerek utáni vágy is lehet csökkenne.

Dobd ki azt a pasit, csak a pénzedre hajt! Hogy nem veszed észre? Jól látod, a válás után jönnének a nincstelen szürke hétköznapok. Szenvednél, és szenvedne a gyereked is. Én egyszobás albérletben élek a gyerekemmel. Ne akarj ilyen életet! Nem tudod milyen, mikor sokmindent nem tudsz megvenni, mikor nem mered feltekerni a fűtést nehogy ne tudd kifizetni. Gondold át mit teszel.

Maradj a férjeddel. Gyerekről valószínű úgyis lecsúsztál már, a szeretőd nem alkalmas rá, amíg mást találsz és kiismered az évekbe telik. Keress egy akár önkéntes melot, ahol babákkal, kicsikkel foglalkozhatsz. Talán enyhít a gyerek utáni vágyadon. Férjeddel rendezd a kapcsolatod.

Sok sikert, kitartást!

2018. febr. 10. 03:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!