Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ott hagyná a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ott hagyná a családját értem? Biztost a bizonytalanert?

Figyelt kérdés

Már az első perctől kezdve valami történt velem mióta ismerem. De én úgy érzem hogy vele is. Van egy gyereke, és egy élettársa akit állítólag nem szeret, és csak a gyerek miatt van vele, meg addig jó ő amíg nincs más. Nem tudom hogy igaz e.

De biztos hogy már megcsalta egy párszor akar egyejszakasba akár kisebb kalandokba, de az a nő mégse hagyja ott.

Biztos helye van , mert tudja hogy akármit tesz úgyse hagyja ott az a nő.

Beszélgettünk, és láttam rajta hogy fel lépni mert ő tudja nagyon jól hogy velem nem tehetné meg azt amit az élettársával.

Mert én nem tőle függök, még fiatal vagyok, találhatok mást stb. De az a nő egesz nap otthon van, tudja hogy úgyse hagyja ott egy másikért, és úgy is mindent el nez neki mert tőle függ, ha nem tetszik el lehet menni. Biztos hogy így van vele.

Egy szemetláda tudom jól, de valami történt köztünk. Érzem hogy nekem ő kell.... És ő is érzi meg mondta is hogy neki en kellek.

Zavarban van mikor ott vagyok mellette, én ugyanúgy.

Meg nem történt semmi csókon kívül.

Szerintetek?

2017. jan. 2. 22:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Te nem az a tinédzser lány vagy, aki pár napja egy hasonló kérdést feltett? Abból ítélve még mindig felejtős a dolog.
2017. jan. 2. 22:05
 2/23 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem kimegyek hànyni tőled, aztàn leírom a vélemènyem.

Àsd el magad,amiért képes lennél elvenni egy gyerek apjàt. Ha úgy alakul, hogy lelép veled, te pontosan arra a sorsra fogsz jutni mint a gyerek anyja. És meg is érdemled majd...mind azt hiszitek, pont mellettetek fog megvàltozni...ugyan màr...nem fog!!!

2017. jan. 2. 22:13
 3/23 A kérdező kommentje:

De mi az hogy el venném?????

Ez hulyeseg.

2017. jan. 2. 22:20
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

" De biztos hogy már megcsalta egy párszor akar egyejszakasba akár kisebb kalandokba,"

Ezek után úgy véled, majd te leszel az, aki megváltoztatja?

Tévedsz.

2017. jan. 2. 22:21
 5/23 A kérdező kommentje:
Hat én is ettől félek. Hogy feleslegesen csinálom a problémákat ... De nem merne megcsalnál mert tudja hogy ki ba ssz nam mint macskát sz aa rni.
2017. jan. 2. 22:25
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy te már úgyis eldöntötted magadban, hogy előbb-utóbb szétrakod neki a lábad, ő meg ugyanúgy le fog sajnálni utána, mint a többi csajt, aztán majd sírhatsz a hülyeségeid miatt.
2017. jan. 2. 22:32
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem merné megtenni?!?!

Miért is nem??? Nem vagy màsabb mint a többi, és nem is leszel.

Ahogy írsz, kiderül, hogy benned fel sem merül, hogy csak meg..ug és otthagy. Azt hiszed te irànyítanàl a "kapcsolatban". Tipikus buta liba vagy.

2017. jan. 2. 22:38
 8/23 anonim ***** válasza:
94%
Iszonyat buta vagy... de majd ugyis meglatod, milyen ferget szakajtottal. Nem is ertem az embereket, amikor ilyen hulladekokkal kezdenek. Mit vartok toluk?
2017. jan. 2. 22:40
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

ól emlékszem a korábbi kérdéseidből, egy 30x éves pasiról és egy 10x (talán 16?)éves lányról van szó.

Kislány, ha te komolyan gondolod, hogy a pasi nem MERNE téged megcsalni, akkor nagyon naív vagy, és neked még jó pár évig nem való komolyabb kapcsolat.

2017. jan. 2. 22:43
 10/23 anonim ***** válasza:
*Ha jól emlékszem
2017. jan. 2. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!